Ağrısız, Acısız Genital Estetik Operasyonlarında İleri Teknoloji

Ağrısız, Acısız Genital Estetik Operasyonlarında İleri Teknoloji

Özel Tam-Med Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Ayşegül Baylas Şahin; Özel Tam-Med Hastanesindede kullanılan ve yeni bir teknoloji olan Fraksiyonel Karbondioksit Co2 Lazer Cihazı hakkında bilgiler verdi.

Özel Tam-Med Hastanesi  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Ayşegül Baylas Şahin; Özel Tam-Med Hastanesindede kullanılan ve yeni bir teknoloji olan Fraksiyonel Karbondioksit Co2 Lazer Cihazı hakkında bilgiler verdi.

 

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Ayşegül Baylas Şahin; Vajinal estetik lazer uygulamaları cerrahi bir işlem (ameliyat) olmadığı için riskleri son derece az olan, hasta açısından oldukça kolay tolere edilen, anestezi gerektirmeyen, ağrısız, acısız ve ileri teknolojili olduğuna dikkat çekti. Bu nedenlerle özellikle son yıllarda rağbet görmüş, popülerlik kazanmıştır dedi. Özellikle kadın ve erkek eşte cinsel uyarılmayı arttırmak, cinsel hazzı arttırmak, orgazmı kolaylaştırmak ve idrar kaçırma sorununu tedavi etmek amaçlarıyla kullanılmaktadır.

 

Co2 Lazer Nasıl Etki Eder?

 

Genital Dokuda Reaksiyona ve Yenilemeye Yol Açarak Sıkılaşma ve Daralma Yapar.Kolay Uygulanabilir. Ağrıya Yol Açmaz. Anestezi Riski Yoktur. Ameliyatlar Gibi İş Gücü ve Zaman Kaybı Olmaz. Uygulama Süresi 10 İle 20 Dakika Arasıdır.

 

Uygulama Şekli ve Süresi, Şikayete ve Muayene Bulgularına Bağlı Olarak:

 

- Vajinal Daraltmada 1 Ay Arayla 2 Seans

- İdrar Kaçırma da 1 Ay Arayla 2 Seans

- Vajinal Renk Değişiminde 2 Veya 3 Seans

- Kuruluk Durumu Tek Seans

- Gebelik Çatlak ve İzlerinin Sıklığına

  Bağlı Olarak 3 - 4 Seans

- Genital Sigiller de 1 Seans Yapılabilir.

 

Kimlere Uygulanır?

 

- Zamana Ve Doğumlara Bağlı Vajinada Genişleme Hava Gelmesive Haz Alamama Durumlarında

- İdrar Kaçırmada Veya Eskisi Gibi İdrarını Tutamama

- Vajinada Renk Değiştirme, Kararma

- Vajinal Kuruluğun Giderilmesi

- Gebelikte Oluşan Çatlaklar Ve Gebelik İzleri