ABD'de Türk genci annesini ve kız kardeşini öldürdü!
ABD’nin Dallas kentinde yaşayan Burak Hezar (29), akademisyen annesi Ayşe Işıl Borat ve kız kardeşi Burcu Hezar’ı (17) bıçaklayarak öldürdü.
Cinayetlerin ardından San Fransisco’da yaşayan babası Dr. Rahmi Hezar’ın yanına kaçmaya çalışan gencin, Dallas Havalimanı’nda gözaltına alındığı bildirildi. Polisin verdiği bilgiye göre, üvey baba Ufuk İnce eve geldiğinde Burak ile anne ve kardeşin kavga ettiklerini görünce polise haber verdi. Bu sırada anne ve kız kardeşini bıçaklayarak evden kaçan Burak, Dallas-Fort Worth Uluslararası Havalimanı’nda otomobil kiralarken yakalandı.
KEFALET 2 MİLYON
Üzerinden uçak bileti de çıkan gencin, son anda uçağa binmek yerine araba kiralamaya karar verdiği anlaşıldı. Tutuklanan Burak’ın kefalet bedeli 2 milyon dolar olarak açıklandı. Ailenin komşuları, anne Işıl’ın çok şefkatli olduğunu, evde hiç bağrışma olmadığını, çocuklarına iyi baktığını ve her şeyi çocukları için yaptığını söylediler. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Ayşe Işıl Borat, 2 yıl önce yeniden dünyaevine girmişti.(hürriyet)
-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

