BAŞKAN YILMAZ’DAN KALP AMELİYATI OLAN MİNİK HÜSEYİN’E MORAL ZİYARETİ
Şehitkamil Belediyesi, Hüseyin Ünal’ın kalp ameliyatı ve tedavi masraflarını tamamen karşılayarak, Ünal ailesine büyük bir destek sağladı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, tedavi süreci Şehitkamil Belediyesi tarafından üstlenilen ve başarılı bir kalp ameliyatı geçiren 2 yaşındaki Hüseyin Ünal’ı evinde ziyaret etti. Çağkuyu Mahallesi’nde yaşayan Ünal ailesinin küçük oğulları Hüseyin, doğuştan gelen kalp rahatsızlığı nedeniyle zorlu bir tedavi süreci geçirdi. Ameliyatla sağlığına kavuşan minik Hüseyin, Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden büyük mutluluk duydu.
Şehitkamil Belediyesi, Hüseyin Ünal’ın kalp ameliyatı ve tedavi masraflarını tamamen karşılayarak, Ünal ailesine büyük bir destek sağladı. Zorlu süreçte aileye yalnız olmadıklarını hissettiren bu destek, minik Hüseyin’in sağlığına kavuşmasında önemli bir rol oynadı. Tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hüseyin’i evinde ziyaret eden Başkan Umut Yılmaz, Hüseyin’e hediye ettiği oyuncaklarla onun yüzünü güldürdü.
ÇOK MUTLU OLDUM
Başkan Yılmaz, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada yardım taleplerine kayıtsız kalamayacaklarını kaydederek “Bizden böyle bir yardım istendi. Ben bu yardımı cebimden yapmadım. Harcanan para, halkımızın parası ama biz buna vesile olduk. Geldim, Hüseyin’i gördüm. Bu gece son 5 ayın en mutlu gecesini yaşıyorum. Çok mutlu oldum. Böyle çocuklarımızı görünce, keşke imkânımız olsa da yardıma ihtiyacı olan tüm hastalara maddi anlamda çare bulabilsek. Ben çok üzülüyorum. Ailemize, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.
Başkan Umut Yılmaz’ın anlamlı ziyareti hem Ünal ailesine moral kaynağı oldu hem de Şehitkamil Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaptığı katkıları bir kez daha gözler önüne serdi.
-
1
Bayram kana bulandı 4 ölü
-
2
Psikiyatri camiasının acı günü
-
3
Doktor ölümden döndü
-
4
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
5
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
6
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
7
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
8
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
9
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
10
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT

