6 Şubat Depremi’nin Yıldönümünde Deprem Bölgesi Hastaneleri ile Ortak Toplantı Yapılacak
OHSAD ile birlikte Özel Hastaneler Platformu Derneği ve TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisi’nin de katılımı ile 5 Şubat 2024 Pazartesi günü 16.00 – 18.00 saatleri arasında online ortamda ortak toplantı yapılacaktır.
Derneğimiz ile birlikte Özel Hastaneler Platformu Derneği ve TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisi’nin de katılımı ile 6 Şubat Depreminin yıldönümü nedeniyle depremden etkilenen ve Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay ve Elazığ illerinde faaliyet gösteren özel sağlık kuruluşları ile 5 Şubat 2024 Pazartesi günü 16.00 – 18.00 saatleri arasında online ortamda ortak toplantı yapılacaktır.
Deprem bölgesinde faaliyet gösteren hastanelerin sorunlarının ele alınacağı toplantının katılım formu ve bilgileri aşağıda yer almaktadır. Katılmak isteyen sağlık kuruluşu yöneticilerinin formu doldurmalarını rica ederiz.
Bilgilerinize sunarız.
OHSAD Yönetim Kurulu
Katılım formu için tıklayınız
Anahtar Kelimeler:
Şubat
Depremi’
Yıldönümünde
Deprem
Bölgesi
Hastaneleri
Ortak
Toplantı
Yapılacak
HABERLER
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

