25 Aralık özel ödülü GAÜN’lü akademisyene
Gaziantep Kulübü, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Hemşireler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Doç. Dr. Rabia Sohbet’i 25 Aralık Özel Ödülü’ne layık gördü.
Gaziantep Kulübü, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Hemşireler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Doç. Dr. Rabia Sohbet’i 25 Aralık Özel Ödülü’ne layık gördü.
Gaziantep Tabipler Odası’nda gerçekleştirilen törende Doç. Dr. Rabia Sohbet’e, 25 Aralık Özel Ödülü’nü Gaziantep Kulübü Başkanı Av. Sibel Gürsel takdim etti. Covid19 pandemi sürecinde gösterdiği cansiperane performansından dolayı bu ödüle layık görüldüğünü söyleyen Av. Sibel Gürsel, Doç. Dr. Rabia Sohbet’i çalışmalarından dolayı tebrik etti. Gaziantepli ve gazi torunu olduğunu ve bundan dolayı 25 Aralık Özel Ödülü’nün son derece önemli bulduğunu belirten Doç. Dr. Sohbet, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Genç yaşta hayatını kaybeden meslektaşlarımız oldu. Çok üzücü bir durum. Meslektaşlarım adına bu ödülü aldım. Bu ödülün Ankara genel merkezimizde sergilenmesini istiyorum. Meslektaşlarım salgında canlarını siper ederek işlerini yapıyor ve birçok arkadaşımız bu süreçte canını kaybetti. Sağlıkçıların şuanda diğer meslek guruplarından daha fazla zor durumda olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte sağlık çalışanları çok ciddi işler yaptı. Dilerim en kısa zamanda bu salgınla başa çıkılır, aşısı ve tedavisi aktif hale gelir. Bu ödüle layık görüldüğüm için mutluyum” diye konuştu.
-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

