19 yaşındaki madde bağımlısı genç dehşet saçtı! 4 ölü 5 yaralı

Bingöl'de madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu, tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere saldırdı.

ASAYİŞ 25.07.2024 14:08:00 0
19 yaşındaki madde bağımlısı genç dehşet saçtı! 4 ölü 5 yaralı

 

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Bingöl merkez Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelmişti. Madde bağımlısı olduğu belirtilen bir şahıs, bıçakla 9 kişiyi yaralamıştı. Saldırılarının ardından 2 kişi dün vefat ederken, ağır yaralı olan 2 kişi de bu sabaha doğru hastanede vefat etti. Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükselmiş oldu. Yaralanan 5 kişinin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. 

TUTUKLANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Bıçaklı saldırı olayının şüphelisi Emir Can Zazaoğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zazaoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

"3-5 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ"

Görgü tanığı bir taksi şoförü, "Bu kişi madde bağımlısı, önüne geleni tek tek bıçakladı. Sonra bir büfeye girdi. Malzeme almak isteyen birkaç kişiyi de burada vurmuş. Biz yetişene kadar adam kaçtı, gitti. Sonra emniyet güçlerimiz su deposu mevkiinde yakaladı. Psikolojik sorunları olduğunu, daha önce cezaevine girip çıktığını, bir süre önce de yanlışlıkla bir kadını ezdiğini biliyoruz. 3-5 gün önce cezaevinden çıkmış." diye konuştu.

Hayatını kaybedenlerin Ekrem Burhanettin Budancamanak ile Erdal Çaparlar (45), yaralıların ise Niyazi Y., Yılmaz Ç., Fikri C., Hasan B., Özcan A., Ahmet G. ve Sezer T. olduğu öğrenildi.

Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.