17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odasından Anlamlı Bağış

17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odasından Anlamlı Bağış

Opaklens şirketi tarafından 17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odasına hibe edilen ‘‘Göz Mikroskobu’’ cihazını oda yönetimi Dr.Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler ek binasına bağışta bulundu.

Opaklens şirketi tarafından 17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odasına hibe edilen ‘‘Göz  Mikroskobu’’ cihazını oda yönetimi Dr.Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler ek binasına bağışta bulundu.

 

17. Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan,”Opaklens şirketi tarafından hibe edilen Göz Mikroskobu cihazını Mücahitler Hastanesine bağışta bulunduk. Mücahitler Hastanesine bağışta bulunma fırsatını sağladıkları için hastane idaresine ve Opaklens şirketine teşekkür eden 17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan, hastanelere yapılan bağışların çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

Mücahitler Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Halil Çelikkıran konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Halkımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için yaptığımız çalışmalarla sürekli olarak hastanemizin tıbbi donanım ve iş gücü kapasitesini artırmaya çalışıyoruz. Sağlık çalışanlarımız  bu zorlu pandemi sürecin ilk gününden beri gösterdiği özveri ile artan hizmet ihtiyacını başarı ile karşılamıştır.

 

Gaziantep’de bulunan hayırsever vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütleri de hem cihaz bağışları hem manevi olarak yanımızda bulunmaları ile bizlere olan desteklerini en iyi şekilde göstermişlerdir. 17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası Göz Mikroskobu cihazı bağışında bulunarak hastanemizin tıbbi donanım kapasitesinin artırılmasına katkıda bulunmuştur. Katkılarından dolayı 17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası ve yönetimine şahsım, çalışma arkadaşlarım ve Gaziantep halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”Dedi.