14 Mart Tıp Bayramı Törenle Kutlandı
Gaziantep-Kilis Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında tören düzenlendi. Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.
Törenin devamında gerçekleştirilen “İlk Ders” bölümünde Murat Karaoğlan tarafından “Cinsiyetin Evrimi ve Toplumsal Cinsiyet” konulu sunum yapıldı. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen sunumda, toplumsal cinsiyet kavramının tarihsel gelişimi ve günümüzdeki yansımaları ele alındı.
Program kapsamında mesleklerinde 30, 40, 50 ve 60. yılını dolduran hekimlere onur plaketi takdim edilerek sağlık hizmetlerine uzun yıllar verdikleri emek dolayısıyla teşekkür edildi.
Tören, geçmiş dönem başkanları ve çok sayıda hekimin katılımıyla gerçekleşirken meslektaşlar bir araya gelerek Tıp Bayramı’nın anlam ve önemini birlikte paylaştı.
Gaziantep-Kilis Tabip Odası Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, programa katılım sağlayan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür edildi.
-
1
14 Mart Tıp Bayramı’nda Anlamlı Ziyaret
-
2
14 Mart Tıp Bayramı Törenle Kutlandı
-
3
GAÜN Hastanesi’nde Sağlıkta Şiddete Dikkat Çekildi
-
4
Ödüller takdim edildi
-
5
SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE 14 MART TIP BAYRAMI PROGRAMI DÜZENLENDİ
-
6
14 MART, NEDEN SADECE TÜRKİYE’DE TIP BAYRAMI OLARAK KUTLANIR?
-
7
Hocaların hocası Prof. Dr. Ali Zahit Bolamanı kaybettik
-
8
Gaziantepli Kadın Yazarlar İmza Gününde Buluştu
-
9
“HER ADIMDA DAHA RAHAT BİR NEFES” PANELİ GAÜN’DE DÜZENLENDİ
-
10
Nurdağında diyaliz ünitesi

