100. YILA YAKIŞAN GÖSTERİ

100. YILA YAKIŞAN GÖSTERİ

Anadolu Ateşi Gaziantep şubesi Dansart, Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırladığı dans gösterileriyle izleyenlerden tam not aldı.

 

**Gaziantep’in kültür ve sanat hayatına önemli katkıları bulunan  Dansart, Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırladığı  dans gösterisi  izleyenleri büyüledi. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen gösteride Cumhuriyetimizin kuruluşu dans koreografileriyle anlatılmaya çalışıldı.

 

Anadolu Ateşi Gaziantep şubesi Dansart, Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırladığı dans gösterileriyle izleyenlerden tam not aldı.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen  gösteride Cumhuriyetimizin kuruluşu koreografilerle anlatılmaya çalışıldı. Yaklaşık 250 dansçısın 6 aylık sıkı çalışması sonucunda ortaya çıkan 100 yıl Cumhuriyet dansı koreografileri, izleyenleri büyüledi.

Dansart kurucuları Mehmet Ceylan ve  Hakan Gökalp, hazırladıkları gösterinin Cumhuriyetin 100. yılına yakıştır olması için büyük bir çaba sarf ettiklerini dile getirdiler. Cumhuriyet ve Atatürk devrimlerini sahneye yansıtmaya çalıştıklarını belirten Ceylan ve Gökalp, büyük bir emeğin sonucunda muhteşem bir gösterinin ortaya çıktığını dile getirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde yaklaşık 2 saat boyunca muhteşem kostümleri ve dansları ile   büyük beğeni toplayan dansçılar, nefes kesen gösterileriyle unutulmaz bir gösteri sundular.

Cumhuriyetin 100. Yılına özel gösteriyi büyük bir beğeni ile izlediklerini anlatan vatandaşlar “Gerçekten çok güzel bir gösteri hazırlanmış. Büyük bir emek ve alın teri olduğu açıkça gözüküyor. Cumhuriyetimizin   kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarının böyle güzel dans koreografileriyle karşımıza çıkması, gelecek bakımından bizi umutlandırdı” diye konuştular.



Anahtar Kelimeler: . YAKIŞAN GÖSTERİ