Şamil Tayyar'ın babası son yolculuğuna uğurlandı...
AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti 24, 25 ve 26. dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın babası Hüseyin Tayyar, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın babası Hüseyin Tayyar, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
88 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Tayyar’ın cenazesi İslahiye ilçesinde gerçekleştirilen tören ile defnedildi. Eşinin adını taşıyan Sıdıka Tayyar cami avlusunda düzenlenen törene milletvekili Şamil Tayyar’ın yanı sıra, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bazı milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, işadamları ve devlet erkanı ile sevenleri katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanan Hüseyin Tayyar, dualarla İslahiye mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.
Büyük acı yaşayan Milletvekili Şamil Tayyar, cenaze namazı öncesinde ve defin sonrasında da taziyeleri kabul etti.

-
1
Bayram kana bulandı 4 ölü
-
2
Psikiyatri camiasının acı günü
-
3
Doktor ölümden döndü
-
4
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
5
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
6
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
7
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
8
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
9
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
10
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT

