Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Hukukçu Eczacılar Derneği kuruldu

Hukukçu Eczacılar Derneği kuruldu

Hukukçu Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Derneğimiz eczacılık, ilaç ve sağlık hukuku başlıklarında eğitim, araştırma ve danışmanlık yapmak; mal ve hizmet üretiminde bulunm

06-144-062 Kütük numaralı Hukukçu Eczacılar Derneği 29.04.2021 itibariyle kurularak ulusal ve uluslararası mecralarda ilaç ve eczacılık mevzuatı üzerine uygulayıcılara katkı sunmayı ar edinmiş olup, tüm sektör paydaşları ile iş birliği içerisinde örnek çalışmalara imza atmayı amaçlamaktadır.

Hukukçu Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Derneğimiz eczacılık, ilaç ve sağlık hukuku başlıklarında eğitim, araştırma ve danışmanlık yapmak; mal ve hizmet üretiminde bulunmak; üyeler ve sivil toplum kuruluşları arasında dayanışma sağlamak amacı ile kurulmuştur. Misyonumuz; İlaç molekülünün keşfiyle başlayan ve hastanın kullanımına kadar uzanan sürecin mevzuatına hâkim olmak, Stratejik bir ürün olan ilaç ile ilgili hukuki süreçlerin her aşamasını düzenleyen mevzuatın oluşturulup geliştirilmesine katkı sunmak, Uygulayıcılara pozitif katkılar sağlamak, Kongre ve eğitim faaliyetleri ile farkındalık oluşturmak, Bürokrasi, akademi ve özel sektör ile ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sunmaktır. Vizyonumuz; İlaç, eczacılık ve paydaş diğer alanlarla ilgili yasal düzenlemelerin hazırlanmasına ve uygulanmasına yönelik sorun ve ihtiyaçlara geniş perspektifte çözüm sunmaktır. Kamuoyuna ve meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur.”(otcnews.com.tr)