Hayri Sucu, Mv. Dr. Bayram Yılmazkaya’yı Sert Bir Dille Eleştirdi!

Hayri Sucu, Mv. Dr. Bayram Yılmazkaya’yı Sert Bir Dille Eleştirdi!

Görevden alınan CHP eski İl Başkanı Hayri Sucu, Milletvekili Dr. Bayram Yılmazkaya' yı sosyal medya hesabından sert sözlerle eleştirdi.

Gaziantep’te CHP İl ve ilçe örgütlerinin görevden alınmasının yankısı sürerken, parti içi tartışmalarda oldukça sertleşti. Azledilen il başkanı Hayri Sucu, sosyal medya hesabında yayınladığı bir mesaj ile Milletvekili Bayram Yılmazkaya’yı hedef alarak, onu hadsizlikle suçladı. Sucu, Yılmazkaya’ya, “Sizi vekil seçtirdiğimiz için özür dileriz” dedi.

 

Sucu, çok sert göndermesinde şu ifadeleri kullandı :

 

Sayın vekilim BAYRAM YILMAZKAYA özellikle milletvekilliği ünvanınızı doktorluk ünvanınızdan önde tutarak sözlerime başlıyorum. Unutmayınız ki sizin gibi partimize mensup olan,eski milletvekilimiz ve partimize emeği geçmiş olan babanızın,VEKİLLİK dışında herhangi bir ünvanı yoktu. Bugünkü yerel gazetelerde ve sosyal medyadaki açıklamalarınız üzerine sizin yaptığınız saygısızlığı göz ardı ederek hala size SAYIN diye hitap ediyorum;sizin haddinize mi düşmüş bizim çapımızı,vizyonumuzu,eğitimimizi değerlendirmek hor görmek?! 


Gelecek seçimlerde yerinizi garanti altına almak için il ve ilçe yönetimlerimizle uğraşacağınıza,insanların çapıyla,eğitimiyle,vizyonuyla ilgili söylemlerde bulunacağınıza, sizin kendi vizyonunuzu ve çapınızı belirlediğini düşündüğünüz eğitim branşınız olan HEKİMLİK görevinizi icra ederek,covid vaka sayısı gittikçe artan vekili bulunduğunuz şehrimizde hizmet etmenizi beklerdik.

 

Hor gördüğün biz yönetim üyeleri, sizin ve babanız gibi milletvekili maaşı almadan partimize çocuklarımızın nafakalarını harcayarak destek olup emek verdik.  Kuracağınız yeni yapıda parti yönetimine mensup olabilmek için” belli başlı aile çocukları” diye bir öncelik olduğunu bilmiyorduk. Partimiz için bunca yıldır şehrimizde özveri ile çalışmış insanların emeklerini yok saymak ve onur kırıcı sözler söylemek özellikle sizin gibi vizyon sahibi bir insana yakışmadı.

 

Çağımızın en büyük hastalığına  üzülerek belirtiyorum ki sizi de bulunduğunuz konum getirmiş. Unutmayın ki “yetersiz,vizyonsuz,çapsız” olarak değerlendirdiğiniz bu tabana seçimlerde ihtiyacınız olacak. Yazık siz bu yolda kişiliğinizden ödün vermiş beraber yürüdüğünüz aynı partide, aynı görüşe mensup olduğunuz arkadaşlarınızı saygısızca isim vermeden aşağılamışsınız. Sizden özür beklemiyoruz.

 

Asıl biz; sizin gibi hadsizce insanları soyadına göre değerlendiren,aşağılayan,hor görebilen ve bu hakkı sadece vekil olduğu için kendinde bulabilen bir insanın ,VEKİL olabilmesi için destek verdiğimiz ve bu yolda sizinle yürüdüğümüz için özür dileriz. (megahaber27)