Çocuk olmak Özgür olmak

Çocuk olmak Özgür olmak

Dopamin spor kulübleri, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı sebebiyle , Şehitkamil Kaymakamı Sn.Ömer Kalaylı ve Şehitkamil ilçe emniyet müdürü Sn.Dursun Terziyi ziyaret etti.

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı sebebiyle Dopamin spor kulübleri,Şehitkamil Kaymakamı Sn.Ömer Kalaylı ve Şehitkamil ilçe emniyet müdürü Sn.Dursun Terziyi ziyaret etti. Çocuklara bu güzel günde koltuklarını verip balon bayrak çikolata dağıtıp çocukların keyifli zaman geçirmesine ve mutlu olmasına sebep oldular.Çocuklar ekip otosuyla şehir turu yaptılar.

 

 

Dopamin spor kulüpleri yönetim kurulu başkanı Egemen Aslan, 23 nisan sabahlarını dünyanın uçsuz bucaksız köşelerinden gelmiş çocukların dans gösterileri hazırlayarak katıldıkları trt programını izleyerek geçirmiş çocuklardan biri olarak, o zamanlar önümde dünya atlası ile "ah bu çocuklar da tam şurdan gelmiş işte!" heyecanını ve neşesini nasıl coşkuyla yaşadığımı hala hatırlıyorum. Türk çocuklar halk oyunları ile katılırdı diğer çocukların bambaşka dans gösterileri yapması benim gözlerimi faltaşı gibi açıp şaşkınlıklar içinde izlememin tek sebebiydi aslında bu programı. Biz o zaman çocuktuk ve çocuklar bayramlarını paylaşmaktan çekinmezdi ki.. Çocuk olmak özgür olmak: sınırsız bir hayal gücüne sahip olmak... Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; Küçük hanımlar, küçük beyler. sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. memleketi asıl aydınlığa garkedecek sizsiniz. kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar..! Dünya olarak her yönüyle normalleştigimiz eski özlenen günlerimizde tekrardan bir araya gelmek ümidiyle...

 



Anahtar Kelimeler: Çocuk olmak Özgür olmak