CHP Gaziantep’te bıçaklı kavga!

CHP Gaziantep’te bıçaklı kavga!

CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı U. C. K. ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, CHP’ye yakınlığı ile bilinen Halkçı Liseliler öğrencilerini önce darp edip, sonra bıçakladılar. Olay CHP Genel Merkeze kadar sıçradı.

 

CHP Gaziantep’te dün akşam bıçaklar ve yumruklar konuştu. CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı U.C. K., ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, aralarında husumet yaşadıkları CHP’ye yakınlığı ile bilinen Halkçı Liseliler öğrencileri önce darp edip, sonra bıçakladılar. Yaşanan çirkin olaydan sonra öğrencilerin aileleri de müdahil oldu.

 

İddiaya göre: Olay Kazaz İş Merkezi’nde meydana geldi. CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı U.C.K., yönetimindeki bazı kişilerle Halkçı Liseliler gurubunu konuşmak için ofise çağırdı. Ofiste önce tartışma başladı. Tartışmanın alevlenmesinden sonra CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Üyeleri, Halkçı Liseliler gurubundaki öğrencileri önce tekme tokat dövdü, sonra da bıçakladılar.

 

Darp ve bıçaklanan çocuklar hastaneye kaldırıldı. Halkçı Liseliler gurundan V.Y., C.A.D. M.C.Ü., T.S., A.E.Ş hastanedeki tedavilerinin ardından Polis karakoluna giderek şikayetçi oldular.(gazianteppusula)

DETAYLAR GELİYOR