Vivamayr Altaussee, MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee oldu!

Vivamayr Altaussee, MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee oldu!

Yeni MAYRLIFE deneyimi, Dr. F.X. Mayr çizgisinde geleneksel tıbba dayanarak, üstün tıbbi uzmanlık, en son teknoloji ve geniş bir terapi yelpazesiyle birleşiyor.

 

VIVAMAYR Altaussee, dünya lideri bir sağlık tesisi olarak bütünsel tıp uzmanlığını geliştirmek üzere Temmuz 2023'ten itibaren yeni adı MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee olarak faaliyet göstermeye ve heyecan verici yeniliklerle dünyaca ünlü tıbbi sağlık konseptini genişletmeye hazırlanıyor. Yeni MAYRLIFE deneyimi, Dr. F.X. Mayr çizgisinde geleneksel tıbba dayanarak, üstün tıbbi uzmanlık, en son teknoloji ve geniş bir terapi yelpazesiyle birleşiyor.  

 

Yenilenme sürecinin merkezinde, kendini iyileştirme gücünü yeniden harekete geçiren ve bağışıklık sistemini güçlendiren detoksifikasyon ve arınma programları yer alıyor. MAYRLIFE sağlık konsepti yaşam tarzını optimize etmeyi ve böylece biyolojik yaşlanmayı yavaşlatmayı amaçlıyor. 

 

MAYRLIFE'de konuklara, kişisel sağlık hedeflerine ulaşmak için her zaman %100 kişiselleştirilmiş özel bir terapi programı uygulanıyor. Altaussee Gölü kıyısında nefes kesen bir ortamda, dinlenme, rahatlama ve sağlık arayışında olan herkes, bedenini ve zihnini harekete geçirmek için gerekli olan tüm koşullara MAYRLIFE’da sahip olabiliyor. 


Tıbbi yaklaşımlarında vücut taraması, biyo-frekans analizi veya metabolik ölçümler gibi son teknoloji ürünü teşhis prosedürleriyle zenginleştirilen MAYRLIFE’de, konukların sağlık durumları hakkında daha da ayrıntılı bilgi edinme fırsatı yakalanıyor. Bu verilerle birlikte, MAYRLIFE doktorları, misafirlerin kişisel sağlık hedeflerine ulaşmaları için daha kesin ve bireysel bir terapi planı oluşturabiliyor. 

 

MAYRLIFE sağlık konseptinin önemli bir bileşeni olduğu için, Hauben seviyesindeki mutfağında, her misafirin ihtiyacına, metabolizmasına ve intoleransına göre uyarlanan bireysel bir beslenme planı uygulanıyor. 

 

2024 yılında, Altaussee’de yeni bir aşçılık okulu açacak olan MAYRLIFE, sunduğu çeşitli yemek kurslarıyla, misafirlere kazandıkları yeni sağlıklarını günlük yaşamında uzun vadede nasıl koruyabileceklerini ve diyette sürdürülebilir bir değişikliğin ev ortamında nasıl mümkün olabileceğini göstermeyi planlıyor. Beslenme uzmanları bu doğrultuda misafirlere konaklamalarının ötesinde tavsiyeler ve değerli ipuçları sunmak için her zaman hazır bulunuyor. 

 

MAYRLIFE, 2023 sonbaharından itibaren Avusturya'nın tanınmış bir tıp üniversitesinde beslenme bilimleri alanında bir kürsü kuracak ve odak noktası, mikrobiyom ve bağışıklık sistemi arasındaki etki mekanizmalarının yanı sıra hastalık oluşumu üzerindeki etkilerin araştırılması olacaktır. Burada elde edilen araştırma sonuçları MAYRLIFE sağlık konseptinin daha da geliştirilmesine katkı sağlayacaktır. 

 

 

MAYRLIFE Hakkında: 

 

Dünya lideri bir sağlık tesisi olan MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee, bütünsel tıp uzmanlığını ve dünyaca ünlü tıbbi sağlık konseptini Altaussee Gölü kıyısında nefes kesen bir ortamda sunmaktadır. MAYRLIFE deneyimi, Dr. F.X. Mayr çizgisinde geleneksel tıbba dayanarak, en son teknoloji ve geniş bir terapi yelpazesiyle birleşerek misafirlerine hizmet vermektedir. MAYRLIFE Altaussee, sağlık konsepti yaşam tarzını optimize ederek, biyolojik yaşlanmayı yavaşlatmayı amaçlamaktadır. Yenilenme sürecinin merkezinde, kendi kendini iyileştirme gücünün yeniden harekete geçiren ve bağışıklık sistemini güçlendiren detoksifikasyon ve arınma programları yer almaktadır. MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee doktorları, misafirlerin kişisel sağlık hedeflerine ulaşmaları için kişiye özel bireysel terapi planı oluşturmaktadır.