Vahit Yiğit Profesör kadrosuna atandı

Vahit Yiğit Profesör kadrosuna atandı

Sağlık yönetimi bölümü, Hastane işletmeciliği Anabilimdalında Doçent olarak görev yapan Hocamız profesörlük kadrosuna atanmıştır, başarılarının devamını dileriz.

 

Sağlık Ekonomisi ve Politikası, Hastane Yönetimi ve Organizasyonu, Hastane İşletmeciliği, Maliyet Etkililik Analizi, Sağlık Hizmetleri Finansmanı, Hastane Gelir ve Gider Analizi, Tedarik ve Malzeme Yönetimi, Satınalma, Döner Sermaye, Performans ve Verimlilik Analizi konularında çalışmalar yapan Profesör Dr.Vahit Yiğit;  

SON DÖNEM BÖBREK YETMEZLİĞİ (SDBY)TEDAVi SEÇENEKLERİNİN MALİYET ETKİLİLİK ANALİZİ, Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), YİĞİT Vahit, 15.08.2022 - Devam Ediyor (ULUSAL)
2 Akciğer Kanserinin Ekonomik Ve Hastalık Yükü Analizi, Tübitak 1002, YİĞİT Vahit, ÇetinTürk İskender, 15.12.2021 - 31.05.2022 (ULUSAL)
3 Multipl Skleroz Hastalığının Maliyet Etkililik Analizi, Tübitak 1002, YİĞİT Vahit, KALENDER Selin, 01.04.2021 - 01.02.2022 (ULUSAL) çok sayıda projede görev yapmaktadır.

 

ATIF ALDIĞI ÖDÜL

 

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü , Hastane işletmeciliği Anabilim Dalında Doçent olarak görev yapan hocamız  profesörlük kadrosuna atanmıştır, başarılarının devamını dileriz. Sağlık ekonomisi ve hastane işletmeciliği alanında ulusal ve uluslararası yayınları ve kitapları  bulunmaktadır. Prof. Dr. Vahit YİĞİT, ulusal ve uluslararası birçok projede görev yapmıştır. 2022 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Üniversitesi Sosyal Bilimler Alanında en çok atıf ödülünü almıştır.

 

Sağlık Dünyası ailesi olarak, Akdeniz Sağlık İdareciler Derneği üyesi olan Hocamıza başarılar dileriz…



Anahtar Kelimeler: Vahit Yiğit Profesör kadrosuna atandı