Tiryaki görevden alındı

Tiryaki görevden alındı

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki görevden alındı.

 

Başarılı çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Tiryaki Ordu da devlet hastanesi başhekim yardımcısı Dr. Beytullah Şahin'in atandığı bildirildi. 

 

Dr. Ümit Mutlu Tiryaki üç yıldan beri başarıyla görev yapıyordu .

Gaziantep'te uzun süredir başarılı işlere imza atarak görev yapan Ümit Mutlu Tiryaki görevden alındı. Hem koronavirüs sürecinde hem de deprem sürecinde Gaziantep'te aktif olarak saha da çalışmıştı. Personel tarafından çok sevilen Tiryaki gece gündüz sahadaydı. 

Dr. Ümit Mutlu Tiryaki 14 Ağustos 2020 tarihinde Hatay'da Suriye görev gücü başkanı iken Gaziantep’te İl Sağlık Müdürlüğüne Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından atanmıştı.

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki görevden alındı.Yerine Ordu da devlet hastanesi başhekim yardımcısı Beytullah Şahin atandı.

 

 

Beytullah Şahin kimdir?
1971 yılında Ordu'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ordu'da tamamladı. 1989 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1995 yılında mezun oldu

1995 yılında Ağrı'da hekimlik görevine başladı. 1998 yılında Ordu'ya tayin oldu ve 2002 yılına kadar hekimlik görevini sürdürdü. 2002 yılında Ordu Sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak sağlık yöneticiliğine başladı. 2003 yılında getirildiği Ordu Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevinden 2008 yılında ayrılarak 2012 yılı sonuna kadar çalışacağı UNDP Saha Koordinatörlüğü, İzleme ve Değerlendirme Saha Gözlemciliği görevine başladı.

663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında 2012 yılı Kasım ayında başladığı Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevinden yeniden oluşturulan UNDP Saha Koordinatörlüğü, İzleme ve Değerlendirme Saha Gözlemciliği görevi için 2014 yılında ayrıldı.2017 yılında Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcılığı ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Ordu Devlet Hastanesi'nde hekimlik görevini sürdüren Şahin, 2019-2023 yılları arasında Saha Koordinatörlüğü görevinde bulundu.

 

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü için üç aydır süren belirsizlik sona erdi, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü belli oldu! 

 

Yaklaşık 3 aydır boşta bulunan göreve Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapan Dr. Vehbi Şirikçi atandı.

UZM. DR. VEHBİ ŞİRİKÇİ KİMDİR?

 

1982 doğumlu olan Uzm. Dr. Vehbi Sirikçi, lise eğitimini Kahramanmaraş ÇE. Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi ve 2006 yılında mezun oldu. 2009 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimine başladı ve 2013 yılında İç Hastalıkları Uzmanı olarak mezun oldu.

2014 yılında Osmaniye Düzici Devlet Hastanesi'nde iç hastalıkları uzmanı olarak göreve başlayan Dr. Sirikçi, 2016 yılında Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne atanmıştır. 2017 yılında aynı hastanenin Yörük Selim Ek Hizmet Binası Başhekim Yardımcılığı görevine getirilen Dr. Sirikçi, daha sonra Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimliği görevini üstlenmiştir. Evli olan Dr. Sirikçi, ayrıca İngilizce bilmektedir.

 

Bursa’nın yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım oldu

 

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın Bursa İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa etmesinin üzerine, yerine Dr. Orkun Yıldırım atandı.

İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yüzyüze yaptığı görüşmenin ardından istifasını sunmasıyla yerine atama yapıldı.

Yapılan atama ile Bursa İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Orkun Yıldırım getirildi.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Tiryaki görevden alındı