Tıkalı Damarlarıyla 15 Yıllık Mücadele: Hastanın Hayatını Kurtaran Doktor

Tıkalı Damarlarıyla 15 Yıllık Mücadele: Hastanın Hayatını Kurtaran Doktor

Doç. Dr. Emre Akkaya'nın Başarılı Müdahalesiyle Bacakları Kesilmekten Kurtulan Hastanın Hikayesi

 

Cengiz ÇELLO, 65 yaşında, 15 yıldır süregelen sağlık mücadelesini sürdürüyor. Hastalığı öncesinde geçirdiği kalp krizi sonrasında by-pass ameliyatı olan Cengiz ÇELLO, sürekli olarak tekrarlayan kalp krizleriyle mücadele ediyordu. Kalp damarları sık sık tıkanan ve ardından anjiyo yöntemiyle açılan hastanın damarları, zamanla tekrar kapanıyordu. 4 yıldan beri ise ayak damarları tıkalı olan hastanın çeşitli özel hastanelerdeki tedavileri sonuçsuz kaldı.

 

Yılbaşında geçirdiği bir ameliyat sonrasında dahi kalp krizi geçiren Cengiz ÇELLO'nun umudu tükenmişti. Ancak, Doç. Dr. Emre Akkaya, Bossan Hospital'da yaptığı başarılı müdahalelerle Cengiz ÇELLO'ya umut verdi. Damarları hala tıkalı olan ve bacaklarının kesilme ihtimali %90'a kadar yükselen hasta, Doç. Dr. Emre Akkaya'nın uzmanlığı sayesinde kurtuldu.

 

15 yıllık süreç boyunca yaklaşık 30 kez anjiyo geçiren Cengiz ÇELLO, aldığı tedavilerin etkisiyle sağlıklı bir kalp ritmine kavuştu. Şu an diğer bacağı tıkalı olan hastanın tedavisi ise devam ediyor. Yaşadığı zorlu süreci anlatan Cengiz ÇELLO, "Gaziantep'te gezmediğimiz hastane kalmadı tam umudumuz kesilmişken Bossan doktorlarından Emre Bey ile tanışmamız büyük şans oldu. Bossan Hastanesi’ne ve Emre Hoca’mıza çok teşekkür ederiz." şeklinde ifadelerde bulundu.

 

Cengiz ÇELLO'nun hikayesi, uzun soluklu sağlık mücadelesi ve Doç. Dr. Emre Akkaya'nın başarılı müdahaleleriyle sonu mutlu bir şekilde noktalandı.