THY büyük indirimi başlattı! Uçak biletini yüzde 50 indirimli satacak: O tarihe dikkat!

THY büyük indirimi başlattı! Uçak biletini yüzde 50 indirimli satacak: O tarihe dikkat!

THY, 19 Mayıs'ta bilet alan gençlere yüzde 50 indirim uygulayacak. Milyonlarca gencin faydalanabileceği bu karar, gençlere önemli bir fırsat sunuyor. Kampanya ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

 

Türk Hava Yolları (THY), öğrenciler için harika bir fırsat sunuyor! THY, yurt içi uçuşlarında indirimli bilet kampanyası başlattı. 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak yurt içi uçuşlarında öğrencilere yüzde 50 indirim sağlayacak olan THY, öğrencilerin biletlerini 19 Mayıs’ta alması koşuluyla bu avantajı sunuyor.

 

THY’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, bu kampanya kapsamında öğrencilerin 19 Mayıs’ta biletlerini almaları halinde 1 Haziran-31 Aralık 2023 tarihleri arasında yurt içinde uçarken yüzde 50 indirimli bilet alma fırsatı yakalayacakları belirtildi. THY’nin internet sitesinde de bu kampanya hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

KAMPANYA DETAYLARI

 

Öğrencilerin bu kampanyadan yararlanabilmesi için biletlerini 19 Mayıs’ta alması gerekiyor. Böylece 1 Haziran-31 Aralık 2023 tarihleri arasında THY’nin yurt içi uçuşlarında yüzde 50 indirimli bilet alma fırsatını kaçırmayacaklar.

 

THY, kaliteli hizmet anlayışıyla dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Öğrencilere sunulan bu avantajlı kampanya, öğrencilerin THY’nin sunduğu konforlu ve güvenli hizmetleri daha uygun fiyatlara deneyimlemelerine olanak sağlayacak. THY, bu kampanya ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

 

Türk Hava Yolları (THY), öğrenciler için özel bir kampanya düzenlediğini duyurdu. 19 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek satış ve biletlemelerde geçerli olacak kampanya, 01 Haziran 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak yurt içi uçuşlarında uygulanacak.

 

Kampanyanın detaylarına göre, öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta satın alırlarsa, 01 Haziran 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapacakları yurt içi uçuşlarda %50 indirim kazanacaklar. Bu indirim, tüm yurt içi uçuşlarda geçerli olacak ve tek yön veya gidiş-dönüş Ekonomi Kabin uçuşlarında B, M, A, H, S, O, E, Q, T ve L ücret sınıflarındaki tüm paketlerdeki net ücretler üzerinden uygulanacak. Ancak vergi ve harçlar bu indirime dahil değil.

 

Kampanya, 23 Haziran 2023 - 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde geçerli olmayacak. Ayrıca, kampanya yalnızca Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak. Codeshare seferlerde ise kampanya indirimi geçerli olmayacak.

 

THY, öğrencilerin seyahatlerinde avantaj sağlamak amacıyla bu kampanyayı düzenleyerek gençleri ucuza uçurmanın yanı sıra Türk Hava Yolları’nın kalitesiyle tanışmalarına da olanak sağlıyor.

 

Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.