TEB Başkanlığına Ecz.M.İrfan Demirci aday olarak gösterildi

TEB Başkanlığına Ecz.M.İrfan Demirci aday olarak gösterildi

Kasım ayı sonunda yapılacak olan Türk Eczacıları Birliği Olağan seçimli kongresinde Birlikte Değişim Grubu Olarak Genel Başkan adayını Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz.M.İrfan Demirci’yi göstermeye karar verdi.

Kasım ayı sonunda yapılacak olan Türk Eczacıları Birliği Olağan seçimli kongresinde  Birlikte Değişim Grubu  Olarak Genel Başkan adayını Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz.M.İrfan Demirci’yi göstermeye karar verdi.

 

ECZACI KAMUOYUNA

 

Türk Eczacıları Birliği kurulduğu 1956 yılından beri eczacının karşılaştığı ağır sorunlara karşı üyelerinden aldığı güçle mücadele eden bir meslek örgütüdür. Bugün geldiğimiz noktada mesleğimizin sorunları gerek yapısal gerekse ekonomik anlamda yakıcı bir hale gelmişken örgütümüzde uzun süredir iktidarda olan mevcut yönetim anlayışının bu sorunlarla mücadele edebilme yeteneği, gücü ve kararlılığı olmadığı aşikardır. Mevcut bu yönetim anlayışını tekrar tekrar deneyerek var olan sorunlarımızı çözmenin mümkün olamayacağı açıkça görülmektedir.

 

Eczacı bir yandan yaşam mücadelesi verirken, diğer yandan mesleğini sürdürebilme umutları da her geçen gün azalmaktadır. Oysa hiçbir sorunumuz çözümsüz değildir.

 

Çözüm;

Liyakatle oluşturulmuş,

Mesleğin sorunlarına odaklanmış,

Karar alma süreçlerinde katılımcı,

Uygulamada şeffaf,

Mücadelede kararlı,

Meslektaşımızın gelecek umutlarını yeşertecek,

Birlikte yöneten bir yönetim anlayışını Türk Eczacıları Birliği’nde inşa ederek başlayacaktır.

 

Başarı aklı, bilimi ve çağdaşlığı önceleyen, eczacı tabanıyla bütünleşmiş, görevi meslek haline dönüştürmeyen kadrolarla mümkün olacaktır.

 

Değişen dünyada mesleğimizde dönüşüme ya biz yön vereceğiz yada bizim dışımızda bize dayatılana razı olacağız. Birlikte Değişim Grubu olarak bizler elbette dönüşüme yön vermek isteyen taraftayız. Türk Eczacıları Birliği’nde değiştireceğimiz yönetim anlayışı ile ülkemizde eczacılığın gidişatını da değiştirmeye talibiz.

 

Birlikte Değişim Grubu olarak kasım ayında yapılacak Büyük Kongre’mize Ecz. Mehmet İrfan Demirci’nin başkan adaylığında omuz omuza yürüyeceğimiz tüm odalarımızla birlikte oluşturacağımız yönetim kadrolarımızla katılacağımızı ve Türk Eczacıları Birliği’ni yönetmeye hazır olduğumuzu eczacı kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.

 

BİRLİKTE DEĞİŞİME SİZ DE HAZIR MISINIZ?

 

BİRLİKTE DEĞİŞİM GRUBU