Tabip Odası'ndan MMT Amerikan Hastanesine Ziyaret

Tabip Odası

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr.Aysegül Ateş Tarla ve yönetim kurulu üyeleri,14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel MMT Amerikan Hastanesini ziyaret etti.

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Aysegül Ateş Tarla  ve yönetim kurulu üyeleri,14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel MMT Amerikan Hastanesini ziyaret etti.

 

Ziyarette Oda Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve yönetim kurulu üyeleri Özel MMT Amerikan Hastanesi Başhekimi Dr. Anıl Özmutlu tarafından karşılandı.

 

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Ayşegül Ateş  ve yönetim kurulu üyeleri ,Özel MMT Amerikan hastanesinde görev yapan Hekim ve Sağlık çalışanlarına karanfil vererek 14 mart Tıp Bayramlarını kutladı.Ziyarette son dönemde artan sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

Gaziantep Kilis Tabip odasının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden MMT Genel koordinatörü Dr. Cezmi Ük, Başhekim Dr. Anıl Özmutlu ve hastane idarecisi Metin Güneş “ Bizi ziyaret ederek onurlandıran Tabip odası yönetimine teşekkür ediyoruz , biz birlikte güçlüyüz büyük bir aileyiz , geçmişten günümüze kadar hastanemizde emeği geçen tüm doktorlarımızın tıp bayramını kutluyoruz. Sağlık ve huzur diliyoruz “ dediler.

 

Özel MMT Amerikan Hastanesi Başhekimi Dr.Anıl Özmutlu ; ‘’Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve yönetim kurulu üyelerine  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti...