Sultanoğlu Doçent oldu

Sultanoğlu Doçent oldu

Doç. Dr. Hasan SULTANOĞLU'nu yeni kariyerinden dolayı tebrik ederiz. Hayırlı olsun.

 

Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Acil Tıp A.B.D doktorlarından Dr. Öğrt. Üyesi Hasan SULTANOĞLU, 27.09.2022  tarihi itibariyle 2547 sayılı Yükseköğrenim Kanununun ilgili maddeleri ve Doçentlik Sınav Yönetmeliği hükümleri uyarınca yeterli yayın ve çalışmaya sahip olduğundan kendisine Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından Doçentlik ünvanı verilmiştir.

 

Doç. Dr. Hasan SULTANOĞLU

 

2003 yılında başladığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini 2010 yılında bitirdi. 2010-2011 yılları arasında Hakkarı Yüksekova Devlet Hastanesı’nde, 2011-2012 yılları arasında Ankara Kahraman Kazan Devlet Hastanesi’nde ve 2012 yılında Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak çalıştı. 2012 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda başladığı uzmanlık eğitimini 2016 yılında tamamlayarak Acil Tıp Uzmanı olmuştur. 2016-2019 yıllarında da Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis’te Acil Tıp Uzmanı ve İdari Sorumlu olarak görev yapmıştır. 2019 yılında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda Dr. Öğretim Üyesi göreve başlamış ve 2020 yılında Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanlığına atanmıştır.

 

Uluslararası ve ulusal alanda 30’un üzerinde makale, 50’üzerinde bildiri, 5 kitap bölümü yazarlığı olan Doç. Dr. Hasan SULTANOĞLU iyi seviyede Arapça ve İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babası olup halen Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.



Anahtar Kelimeler: Sultanoğlu Doçent