Sporcu dostu Defa Life

Sporcu dostu Defa Life

Geçtiğimiz yılda olduğu gibi Defa Life Hastanesi Merinos Bayan Voleybol takımı sağlık sponsoru oldu.

 

Defa Life Hastanesi'nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza törenine Hastane Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, Merinos Spor Kulüp Başkanı Ali Atalar, kulüp yöneticileri ve teknik ekibiyle birlikte sporcular katıldılar.

Defa Life Hastanesi ve Merinos Spor Kulübü arasında yapılan sağlık sponsorluğu imza töreninden önce, Merinos spor yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve oyunculara hastaneyi gezerek hizmetler konusunda bilgilendirildiler. Başhekim Ulaş Yanık, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Merinos Spor’a sponsor olmaktan onur duyduklarını ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

 

 

Ali Atalar ile yaptığımız protokol neticesinde Merinos Voleybol Spor Kulüp oyuncuları ve teknik ekibinin yanı sıra alt yapıda yetişen sporculara da destek olmasının gururunu yaşıyoruz. Amacımız tam teşekküllü hastanemizle tüm imkanlarımızla Merinos Voleybola her türlü destek vermektir. Uzman hekim kadromuzla Defa Life Hastanesi olarak sporun ve sporcunun daima yanın dayız. Bu sene şehrimizin takımı olan Merinos Voleybol için başarılarla dolu bir yıl olacağına inancım tamdır. Umarım bu sezon için imzaladığımız bu sponsorluk her iki tarafa da katkı sağlayacaktır. Her iki taraf iiçin de hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: Sporcu dostu