Şifayı Gaziantep’te buldu

Şifayı Gaziantep’te buldu

Osmaniye’nin Merkez Kumalı köyünde yaşayan 80 yaşındaki Mustafa AĞZIKARA Mezenter İskemi (Bağırsak dolaşım bozukluğu) rahatsızlığından NCR INTERNATIONAL HOSPITAL’da tedavi görerek başarılı bir cerrahi müdahale ile kurtularak sağ

Osmaniye’nin Merkez Kumalı köyünde yaşayan 80 yaşındaki Mustafa AĞZIKARA Mezenter İskemi (Bağırsak dolaşım bozukluğu) rahatsızlığından NCR INTERNATIONAL HOSPITAL’da tedavi görerek başarılı bir cerrahi müdahale ile kurtularak sağlığına kavuştu. 

 

 

1 hafta önce Mezenter İskemi (Bağırsak dolaşım bozukluğu) rahatsızlığı yaşayan  Mustafa AĞZIKARA bulunduğu il olan Osmaniye genelinde, ilçelerinde ve çevre illerde tedavisini gerçekleştirmek için başvurmuş olduğu sağlık kuruluşları tarafından kabul edilmedi. Yaşından ve daha önce geçirmiş olduğu ameliyatların risk oluşturabilmesi durumundan dolayı kabul edilmeyen Mustafa AĞZIKARA tavsiyeler üzerine NCR INTERNATIONAL HOSPITAL Genel Cerrahi Kliniği’nden Op. Dr. Hasan ERKURT ile iletişime geçti. Gecenin geç saatlerinde gerçekleştirilen görüşmenin ardından Gaziantep’e getirilen Mustafa AĞZIKARA Gerekli tetkikleri yapılarak ameliyata alındı. Riskli bir ameliyatın gerçekleştirileceğinin hasta yakınlarına bildirilmesinden ve uzun bir bekleyişin ardından 80 yaşındaki Mustafa AĞZIKARA isimli hasta NCR INTERNATIONAL HOSPITAL Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hasan ERKURT tarafından gerçekleştirilen başarılı bir cerrahi operasyon sonucu sağlığına yeniden kavuştu. Ameliyatın ardından yatışı yapılan hastanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Şifayı Gaziantep’te buldu