Şanlıurfa'da Hacamat faciayla bitti!

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da basur hastası olan bir vatandaş, uzun süreden bu yana acısını çektiği hastalık nedeniyle hacamat yöntemine başvurdu. İddialara göre hacamat sırasında yağlı bardak, şahsın anüs bölgesine kaçtı. Talihsiz vatandaşın du

Şanlıurfa’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Uzun süreden bu yana basur sorunuyla boğuşan bir vatandaş, acılarının çekilmez hal almasının ardından geleneksel tedavi yöntemleri arasında araştırmalar yapmaya başladı.

 

Bir süre sonra hem çevresinden hem de akrabalarından aldığı tavsiye ile hacamat yaptırmaya karar verdi. İddialara göre vatandaşın tedavi için hacamat yaptırdığı sırada yağlı çay bardağı anüs bölgesine kaçtı. Bardak ameliyatla çıkarıldı.

 

1 HAFTA SONRA HASTANEYE BAŞVURMASIYLA ORTAYA ÇIKTI

 

Hacamat tedavisinin ardından 1 hafta geçtikten sonra anüs bölgesinde rahatsızlık hisseden vatandaş, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Acil serviste hastanın çekilen röntgeninde anüs bölgesinde çay bardağı görüldü. Bu kişi genel cerrahi servisinde ameliyata alındı.

 

AMELİYATTAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çay bardağı, uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen operasyonla çıkarıldı. Ameliyatla sancıdan kurtulup eski sağlığına kavuşan hasta doktorlara, uzun zamandır basur hastası olduğunu, hacamatçıya gittiğini ve yağlı çay bardağın kazayla anüs bölgesine kaçtığını ileri sürerek, ameliyattan dolayı teşekkür etti.(sondakika.com)

 

*****

DAHA ÖNCE YAŞANAN BENZER OLAYLAR

 

 

Tarsus’ta bir şahsın kaşırken makatına şişe girdi!

 

MERSİN’in Tarsus ilçesinde dün gece saatlerinde kendi imkanlarıyla hastaneye gelen bir kişinin makatından, operasyonla şişe çıkarıldı.

 

Olay Tarsus Devlet Hastanesi Acili’nde yaşandı.

 

45 yaşındaki A. isimli adam, acılar içerisinde hastaneye başvurdu. Yapılan ilk muayenede şahsın makat kısmından bir şişenin girdiği tespit edilip, hemen operasyon gerçekleştirildi ve şişe yerinden çıkartıldı.

 

Görevlilerin Emniyet birimlerine haber vermesi üzerine şahsın ifadesi alındı. Şahıs ifadesinde şişenin kaşırken makatına kaçtığını söyledi. Kimseden şikayetçi olmadığı öğrenilen şahıs taburcu edildi.

 

Tarsus’ta 2009 yılında da soda şişesinin, cinsel fantezi sırasında makata kaçma olayı yaşanmıştı. (Kaynak: NetHaber)

 

----

 

Doktorlar bile şaşırdı! Hastanın anüsünden 18 santimetre uzunluğunda, 5 santimetre kalınlığında şişe çıkarıldı

 

‘Yürümekte zorlanma’ şikayetiyle hastaneye giden şahsın kalın bağırsağının anüse yakın bölümünde, yaklaşık 18 santimetre uzunluğunda ve 5 santimetre kalınlığında şişe bulunduğu belirlendi. Doktorları bile şaşırtan olayı anlatan şahıs, arka bölgesini kaşımak amaçlı şişeyi kullandığını, şişenin aniden vücuduna girdiğini söyledi.

 

Yürümekte zorlandığı gerekçesiyle hastaneye giden hastanın anüsünden yaklaşık 18 santimetre uzunluğunda ve 5 santimetre kalınlığında şişe çıkarıldı. Durumdan şikayetçi olduktan sonra hastaneye giden ve adı Wen olarak açıklanan hasta doktora yaptığı açıklamada, arka bölgesini kaşımak için şişeyi kullandığını, şişenin aniden vücuduna girdiğini söyledi.Doktorlar bile şaşırdı! Hastanın anüsünden 18 santimetre uzunluğunda, 5 santimetre kalınlığında şişe çıkarıldı

 

 

ŞİŞE, BAŞARILI BİR OPERASYONLA ÇIKARILDI

 

Çin’in güneyindeki Guangdong Eyaleti’ndeki bir hastanede gerçekleştirilen operasyon sonrası, Wen isimli şahsın kalın bağırsağının anüse yakın bir yerine yerleşmiş olarak tespit edilen cam şişe başarılı bir şekilde çıkarıldı.

 

Operasyonu, aynı hastanede görevli Kolon ve Rektum Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Lin Jun gerçekleştirdi. Doktor Lin Jun konuyla ilgili yaptığı açıklamada operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hastamız 12 Kasım tarihinde hastanemize yürümekte zorlanma şikayetiyle geldi. Yapılan fiziki muayeneler sonucunda hastanın anüsünde yaklaşık 2 santimetrelik sert bir cisim tespit ettik. Cismi gördüğümüzde biz de şaşırdık.Doktorlar bile şaşırdı! Hastanın anüsünden 18 santimetre uzunluğunda, 5 santimetre kalınlığında şişe çıkarıldı

 

ÇEKİLEN RÖNTGEN, GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

 

Röntgen tetkiklerinin ardından, cismin hastanın anüsünden kalın bağırsağına kadar uzanan, 18 santimetre uzunluğunda ve 5 santimetre genişliğinde cam bir şişe olduğunu tespit ettik. Şişeyi çıkarmak amacıyla acilen operasyon kararı aldık. Operasyon başarılı geçti ve hastamızı aynı gün taburcu ettik” ifadelerini kullandı.Doktorlar bile şaşırdı! Hastanın anüsünden 18 santimetre uzunluğunda, 5 santimetre kalınlığında şişe çıkarıldı.

 

ŞİŞENİN HANGİ AMAÇLA KULLANILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

 

Öte yandan hastanın anüsünden çıkartılan şişenin, Çin’de sivrisinek kovucu ve aynı zamanda kaşıntı giderici olarak kullanılan bir ürüne ait olduğu açıklandı.(haberler.com)