SANKO Üniversitesi'nden ''Eğitim Becerilerini Geliştirme'' Eğitimi

SANKO Üniversitesi

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Eğitim Becerilerini Geliştirme” konulu (eğitici eğitimi) kurs düzenlendi. Eğitime, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Beslenm

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Eğitim Becerilerini Geliştirme” konulu (eğitici eğitimi) kurs düzenlendi. Eğitime, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinden öğretim elemanları katılım sağladı.

 

Kurs programına, Akdeniz Üniversitesi’nden eğitimci olarak katılan Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu, Prof. Dr. Yeşim Şenol, Doç. Dr. Arif Onan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Daloğlu ve Öğr. Görevlisi Dr. Sümer Mamaklı “eğitimde tam öğrenme yaklaşımı, klinik eğitimde, interaktif eğitim yöntemleri, eğitim sürecinde grup dinamikleri, etkin bir sunu hazırlayıp, beden dilini uygun şekilde kullanabilme, akreditasyon kavramı ve süreçleri” gibi konularda bilgiler paylaştı.

 

Beş gün süren eğitim sonunda Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı, eğitimci olarak katılan konuklarımıza teşekkür ederek, akademisyenlerimize kurs katılım belgelerini takdim etti.