Sağlık Turizmi'nin Yıldızları 1 Ekim 2023 de Münih - Almanya'da buluşuyor.

Sağlık Turizmi

Türkiye'nin önde gelen Sağlık Kuruluşları ve Aracı Kurumları 1 Ekim'de Octoberfest ile aynı anda, Tüm Dünya'dan gelen 10 Milyon yabancı ziyaretçi ile Almanya'nın en büyük 3. şehri Münih'de ….

 

Türkiye'nin En Büyük Sağlık Turizmi Fuarı 12m2 - 24 m2 ve 48 m2 stant seçenekleri ile MVG Museum da 4000 m2 kapalı alanda gerçekleşiyor. Yerli ve yabancı 110 firmanın katılımıyla gerçekleşecek bu etkinlik T.C. Ticaret Bakanlığı yurtdışı desteklenen etkinlikler listesinde yer almakta ve hedef ülke Almanya özelinde %70 Teşvik kapsamında desteklenmektedir.

1 Ekim tarihinde Dünya'nın en kalabalık şehirlerinden biri olacak Münih de ki bu fuar; tüm şehirde yapılacak tanıtımlar ve fuar merkezine sağlanacak ulaşım kolaylıkları ile katılımcı firmaların yapacağı tanıtım sunumları, Seminerler, B2B ve B2C görüşmeler, Fuar sonrası kokteyl ve konser ile çok kalabalık ve verimli geçecek.

USTTAK Derneği, Alman Sigorta ve Kredi kuruluşlarının sponsorluğunda gerçekleşecek, Sağlık Sektörünün En Büyük Fuarında sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

KAYIT
Tel: +90 312 543 58 28
Mail: info@itie-company.com
Web: www.munih-healthtourismexpo.com