Reyhan:Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Vatanımızın ve geleceğimizin refahı için var gücümüzle çalışacağız.

Reyhan:Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Vatanımızın ve geleceğimizin refahı için var gücümüzle çalışacağız.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Cuma Reyhan 14 Mayıs seçimlerinin ardından kendisine destek verenlere teşekkür ederken, 28 Mayıs’a kadar Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a destek istemeye devam edeceklerini söyledi.

 

Cuma Reyhan şunları söyledi:

Kıymetli hemşerilerim, 14 Mayıs seçimlerinde memleketim Gaziantep’e hizmet etmek için şahsımı milletvekili adayı gösteren Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a tekrar sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.

Seçilme hakkı kazanarak, Gaziantep’imizi ve siz kıymetli hemşerilerimizi TBMM'de en iyi şekilde temsil edecek olan milletvekili arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Bizlere,Ak partiye cumhurbaşkanımıza seçim sürecinde destek veren Gaziantep’li vatandaşlarımıza ve sahada bizlere destek olarak her an yanımızda olan, emek veren, bu kutlu dava için gece gündüz koşturan tüm dava arkadaşlarımıza,

teşkilatımızın değerli üyelerine, Ak partiye gönül veren Gönüldaşlarımıza bu uğurda bizleri an be an takip eden, basınımızın kıymetli emekçilerine sonsuz teşekkür ediyorum.

Kıymetli hemşerilerim değerli dava arkadaşlarım, daha işimiz bitmedi. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Vatanımızın ve geleceğimizin refahı için var gücümüzle çalışacağız.

28 Mayıs gününe kadar elimizden gelenin fazlasını yapacağız, çok çalışıp çalmadık kapı, almadık gönül sıkmadık el bırakmayacağız. Dinlemedik dert, çözüm bulamayacağımız tek sorun bırakmayacağız.

Reisimiz,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için yarın değil hemen şimdi

"Her gün Bismillah" diyerek çalışmalarımızı hızla yürüteceğiz.

Sadece lafta beyanda bulunup.öz de hiç bi şey yapamayacaklara asla ve asla meydanı bırakmayacağız.

Bu uğurda ilk günkü heyecan ve şevkle tüm hemşerilerim ve dava arkadaşlarımızın tıpkı şahsım gibi canı gönülden "Hemen Şimdi" dediğini yürekten hissediyorum.

Bir kez daha teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum"