Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu’na saldırı!

Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu’na saldırı!

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Hemotoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu, bir hastasını muayene ettiği sırada hasta yakının saldırısına uğradı.

 

Aydın Tabip Odası, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

 

"SAĞLIKTA ŞİDDETİ ÇÖZÜN"

Aydın Tabip Odası’nın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

- Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu’na hasta yakını tarafından yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bir türlü önüne geçilemeyen sağlıkta şiddeti kınıyoruz. Yetkililerin sağlıkta şiddet konusunu çözmeleri için gerekenin yapılmasını acil talep ediyoruz.

 

 

Kemik iliği naklinde Türkiye de sayılı hocalarımızdan biri olarak sevilen sayılan değerli hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu;

Neler yazacağımı bilemiyorum. Meslekte 2024 yılında 25.yılım olacak. Ben şöyleyim böyleyim diyemem. Sadece şunu söyleyebilirim. Mesleğimi severek yaptım. Elimden geldiğince hastalar için öğrencilerim için en iyisini yapmaya çalıştım. Ruhum nasıl düzelecek bilmiyorum. Bu durumda yanımda olan üniversite yönetimimize, emniyetimize, adliyemize elindeki imkanlar ölçüsünde yanımda oldukları için teşekkür ediyorum. Canavarca hislere sahip bir toplum olduk sorgulamalıyız, üst yöneticiler bu duruma karşı önlemlerini almalı. İnanın Bana olmaz diyordum. Oluyor olacak. Yalvarırım bizimle ilgilenenler yardım edin yardım edin yardım edin.



Anahtar Kelimeler: . . İrfan Yavaşoğlu’ saldırı!