Prof. Dr. M. Sadık Yaldız hayatını kaybetti.

Prof. Dr. M. Sadık Yaldız hayatını kaybetti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Sadık Yaldız hayatını kaybetti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Sadık Yaldız geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

 

Acı haber başta ailesi ve sevenleri olmak üzere çalışma arkadaşlarını, öğrencilerini, üniversite ve tıp camiasını derinden üzdü.

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Sadık Yaldız Hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Manisa Celal Bayar Üniversitesi ailesine, sağlık camiasına, tüm seven ve dostlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.” denildi. 

 

 

 

Müteveffa Prof. Dr. M. Sadık Yaldız’ın cenazesi, 15.02.2022 Salı günü Bornova Ali Rıza Güven Camiin den kaldırılacak olup, 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 9:30’da ailesinin de katılımıyla Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde Saygı ve Anma Töreni düzenlenecektir.

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü



Mustafa Etyüzen
30.11.2022 20:05:45
Allah gani gani rahmet etsin , Mekanı cennet olsun , o benim çok riskli ameliyatımı yapan 10 numara bir insandı. Yeni duydum çok üzüldüm.