Özel Hatem Hastanesi̇’nden Hemşireler Haftası Kutlaması

Özel Hatem Hastanesi̇’nden Hemşireler Haftası Kutlaması

Özel Hatem Hastanesi tarafından Hemşireler haftası münasebetiyle Teymur Otelde , yemekli kutlama düzenlendi.

Özel Hatem Hastanesi tarafından Hemşireler haftası münasebetiyle Teymur Otelde , yemekli kutlama düzenlendi. Hemşireler doyasıya eğlendi. Pasta kesimi yapıldı akabinde hatıra fotoğrafı çekildi. 


Özel Hatem Hastanesi Başhemşiresi Hacer Bilgin, tüm riskleri göze alarak, gece gündüz demeden, sonsuz sabır ve özveri ile mesleğini icra eden tüm hemşirelerin 12-18 Mayıs hemşireler haftasını kutladı. 


Hemşirelerin, sağlık ordusunun ön safhasında kuvvet çarpanı olarak aktif görev üstendiğinin altını çizen Özel Hatem Hastanesi Başhemşiresi Hacer Bilgin ‘  Hemşirelik, insan hayatının emanet edildiği kutsal ve onurlu bir meslektir. İnsan sağlığını korumak ve geliştirmek hemşirelerin en önemli görevleri arasında yer alır. Toplum sağlığı anlayışıyla hizmet veren , insan hayatına dokunan hemşireler , sağlığın en önemli unsurlarındandır. Bu duygu ve düşüncelerle, toplum ve kişi sağlığının korunmasında, hasta bakımının bilimsel ve etkili yöntemlerle yapılmasında önemli görevler üstlenen tüm hemşirelerin hemşirelik haftasını kutlarım’ dedi.