Özel Güvenlik Günü coşkuyla kutlandı

Özel Güvenlik Günü coşkuyla kutlandı

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi fuaye alanında düzenlenen program ile 26 - 30 Haziran Özel güvenlik günü ve haftası Kutlandı.

26-30 Haziran Özel güvenlik günü ve haftası sebebiyle yapılan kutlamaya Başhekim Prof.Dr. Belgin Alaşehirli , Başhekim yardımcısı Dr.  M.Sait Menzilcioglu hastane baş müdürü Mustafa Kalkan ve hastane müdürleri Cuma Kerkez,Yılmaz Çaycı , Hatice Sağ Güvenlik Koordinatörü Erdinç Seyatoglu ve hastanede görev yapan güvenlik personelleri katıldı.

 

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Belgin Alaşehirli düzenlenen programda şunları söyledi.Toplumsal yaşamın her alanında görev yapan Özel Güvenlik Görevlileri toplumsal yaşam standartlarını yükselten bir vazife icra etmektedir. Alın teri ve özverisiyle ülkemizin büyümesi adına gece gündüz demeden değer üreten özel güvenlik görevlilerimizin sağlığı ve güvenliği her şeyden önemlidir dedi.Özel güvenlik mesleğinin zorluklarına değinerek, mesleğin kutsallığının altını çizdi.Kutlama, hastane yönetimi ve özel güvenlik görevlilerinin birlikte pasta kesimi ve fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.


Biz de Sağlık Dünyası olarak tüm güvenlikçilerimizin gününü kutluyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Güvenlik coşkuyla kutlandı