Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Sağlıklı Yaşam Festivaline Katıldı...

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Sağlıklı Yaşam Festivaline Katıldı...

Festival Parkta gerçekleştirilen etkinliğe Özel Düztepe Yasam Hastanesi yönetimi, diyetisyeni, sağlık personeli ve diğer çalışanları katıldı.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi ve diğer kurumların standları ziyaret eden Özel Düztepe Yasam Hastanesi Başhekimi Op.Dr.İdris Ertaşkın yaptığı açıklamada ''Günümüzde yaşam biçiminden kaynaklanan hastalıkların ve bu hastalıklara bağlı ölümlerin önlenmesi için bireylerin sağlıklı yaşam biçimi davranışları kazanması oldukça önemli hale gelmiştir'' dedi.

 

Festival süresince hastane standını ziyaret eden misafirlere Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Ceren Çağlayan tarafından doğru beslenme alışkanlığının oluşturulmasının sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için önemi anlatıldı.

 

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi idaresi tarafından hazırlanan çekiliş ilgi ile karşılandı.Festival Park’ta gerçekleştirilen etkinliğe katılan vatandaşlar çekilişe katılarak çeşitli hediyeler kazandı.Festival Park’ta gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde il genelindeki tüm özel ve kamu hastaneleri başta olmak üzere sağlıklı yaşam merkezleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.