Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Özel Kemal Bayındır Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını doktor, hemşire ve personellerinin katıldığı kokteyl ile kutladı.

Özel Kemal Bayındır Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını doktor, hemşire ve personellerinin katıldığı kokteyl ile kutladı. Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Kemal Bayındır ve hastane idarecileri düzenlenen etkinlikte hekimlere hediyelerde bulundu.

 

Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Bayındır 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm toplumların en önemli hedeflerinden biri olduğuna dikkat çekti.

 

Bu nedenle hekimlik mesleği tüm toplumlarda önemli ve kutsal bir meslek olarak kabul görülmektedir.“Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözüyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımız, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 salgınında yer ve zaman mefhumu gözetmeksizin salgınla mücadelede en ön safta yer alarak fedakârca görevlerini yerine getirmektedir. Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.