Özel Düztepe Yaşam Hastanesinde ‘Organ Bağışı’ Standı Kuruldu...

Özel Düztepe Yaşam Hastanesinde  ‘Organ Bağışı’ Standı Kuruldu...

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi´nde 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle organ bağış standı kuruldu.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi´nde 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle organ bağış standı kuruldu.Organ bağışı konusunda insanların bilgilendirilmesi ve organ bağışının artırılması için hastane çalışanları, 3-9 Kasım Organ Bağış haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde farkındalık oluşturup organ bağışının artmasını sağlamak için hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirdi.Broşür dağıtımı da yapılırken, hastaneye gelen hasta ve yakınları ise standa büyük ilgi gösterdi.

 

Organ ve doku bağışında bulunan tüm vatandaşlara teşekkür eden Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Ertaşkın ; Burada temel amaç özellikle yaşam umudu bekleyen organ ve doku bağışıyla yaşama tutunacak olan hastalarımızın düzeyini arttırmaya yönelik faaliyetleri vatandaşlarımızla ve çalışanlarımızla paylaşıyoruz.Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlı davranmalarını öneriyoruz. Özel Düztepe Yaşam Hastanesi olarak  açtığımız bu stantta hafta boyunca vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılacak. Organ ve doku bağışında bulunmak isteyen vatandaşların kayıtlarının alınacağını belirtti.

 

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhemşire Leyla Tişkaya;Bağışlanan her organ başarılı bir nakilden sonra gerçek bir yaşam armağanıdır. Toplum olarak ne yazık ki organ bağışının önemini ancak organ bağışına ihtiyaç duyduğumuzda anlıyoruz.Özellikle vatandaşlarımızın bu konuya duyarlılık göstermesini bekliyoruz şeklinde konuştu.