Özel Defalife Hastanesi’nde Şifa Buldu

Özel Defalife Hastanesi’nde Şifa Buldu

Sol bacakta ağrı ve dizde kitle şikayetiyle başvuran Nijeryalı hasta Ortopedi kliniğinde yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu ve yeniden yürümeye başladı.

Sol bacakta ağrı ve dizde kitle şikayetiyle başvuran Nijeryalı hasta Ortopedi kliniğinde yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu ve yeniden yürümeye başladı.

 

Nijeryalı Abdullah Randa Muhammad isimli hasta sol bacakta ağrı ve dizde kitle ön tanısı ile tedavi olmak üzere Özel Defalife Hastanesi ortopedi polikliniğine başvurdu.Ortopedi kliniğinde yapılan muayene ve tetkiklerin ardından hasta ameliyata alındı.Özel Defalife Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Serhan  Kanevetci tarafından yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu ve yeniden yürümeye başladı.Nijeryalı Abdullah Randa Muhammad; Sol bacağının diz altındaki şişliğin uzun yıllar önce nohut tanesi şeklinde başladığını yıllarca yavaş yavaş büyürken son 3 yıldır küçük bir bebek kafası kadar olduğunu belirtti.Aşırı şişlik nedeni ile günlük aktivitelerinde kısıtlama olduğunu pantolon ve kıyafet giymediğini belirten Nijeryalı Muhammad, geçtiğimiz hafta Gaziantep’e gelerek Özel Defalife Hastanesinde şifa bulduğunu ve başarılı geçen ameliyatın ardından sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Nijeryalı Abdullah Randa Muhammad; Hastalığım boyunca özveriyle tıbbi bilgi ve insanı ilgilerini esirgemeyen Özel Defalife Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Serhan Kanevetci başta olmak üzere, Hastane Başhekimi, Ortopedi servisinin tüm doktor, hemşire ve çalışanlarına teşekkür ederim dedi.

 

Özel Defalife Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr.Serhan Kanevetci; Hastanın yapılan fizik muayenesinde sol diz altı tibial ön kısımda antero medialde yaklaşık 12*13 cmlik hassas kitle olduğu tespit edildi.Hastaya cerrahi girişim önerildi.Hastanın onayı ile hasta operasyona alındı. Ameliyat sonrası hasta aynı gün yük verdirilerek ayağa kaldırıldı. Hastanemiz Fizyoterapisti tarafından hastaya gerekli egzersizler ve önerilerde bulunuldu.3 günlük takip sonrası hastamızda herhangi bir komplikasyon gelişmedi şeklinde açıklama yaptı.