Özdede ve Gözay ailesinin mutlu günü

Özdede ve Gözay ailesinin mutlu günü

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Sedat Nuri Özdede'nin, Hacetepe üniversitesi öğretim üyesi Dahiliye uzmanı oğlu Dr. Murat Özdede ile TÜBİTAK'da uzman olarak çalışan Özge Gözay sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Sağlık camiasında bir çok hastanede yöneticilik yapmış Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Sedat Nuri-Ülfet Tülin Özdede çiftinin oğlu Hacetepe Üniversitesi öğretim üyesi Dahiliye Uzmanı Dr. Murat Özdede ile Ankara eşrafından TÜBİTAK’da uzman olarak çalışan Özge Gözay’ın Şehitkamil Kongre ve kültür merkezindeki nikah merasimine İş, Siyaset ve Sağlık camiasından tanınan bir çok sima ve yakın dostları ile akrabaları katılarak mutluluklarını paylaştılar. 

 

 

Çok sayıda davetlinin katıldığı ve Dr. Sedat Nuri-Ülfet Tülin Özdede çiftinin, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiği nikah töreninde Dr. Murat - Özge Özdede çiftinin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Çiçeği burnunda yeni çiftlerin nikah şahitliklerini ise, Prof. Dr. Mehmet Koruk, Emek Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Yıldız, Dr. Sadrettin Haksal, İş insanı Burhan İnal, Özge Gözay’ın Ankara’dan gelen yakınları Prof. Dr. Rauf Arıkan ve Hilal Eryılmaz yaptılar.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Özdede Gözay ailesinin mutlu