Okan Towers hizmete açıldı

Okan Towers hizmete açıldı

Türkiye’nin önder kuruluşlarından olan Okan Holding tarafından Gaziantep’te hayata geçirilen Okan Towers, düzenlenen görkemli bir tören ile açıldı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ömer Okan, ‘’Açılışını gerçe

Türkiye’nin önder kuruluşlarından olan Okan Holding tarafından Gaziantep’te hayata geçirilen Okan Towers, kent protokolü ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen tören ile açıldı.  

 

PROJE VE YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ 

 

“Türkiye’nin önder kuruluşlarından biri olan Okan Holding, 1972 yılında kurulmuş ve günümüze kadar uluslararası tecrübesi ve yüksek teknolojisi ile faaliyetlerini devam ettirmiştir. Okan Holding bir yandan başarılı projelerini ve yatırımlarını devam ettirirken, bir yandan da çeşitli ülkelerde müteahhitlik hizmetleri vermeye başlayarak, faaliyet alanlarına yenilerini eklemiştir. Büyük ve dinamik bir metropol olan Gaziantep’te markanızın potansiyel müşterilerinizde uyandırdığı ilk izlenimi belirleyen ofisinizin seçiminde çözüm ortağınız olmak istiyoruz.” 

 

 

KURUMSAL İMAJA BÜYÜK KATKI SUNACAK 

 

“Gaziantep’te iş hayatının nabzı, şehrin en hareketli bölgesinde yer alan Okan Towers’ta atıyor. Hem konum hem mimari hem de teknolojik donanım açısından ayrıcalıklar sunan Okan Towers ofisleri ve ticari üniteleri, kurumsal imajınıza da büyük katkıda bulunuyor ve yeni nesil ofis çözümlerinde ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Siz de kiralık ofis arayışındaysanız Okan Towers’ta yer alan yüksek güvenlikli, modern ve kaliteli ofis çözümlerini değerlendirebilirsiniz.” 

 

 

YENİ BİR YAŞAM FIRSATI SUNUYOR 

 

“250 ofis ve çeşitli alanlarda hizmet verecek 16 ticari ünitenin yer aldığı Okan Towers; Havalimanına 18 kilometre, Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi’ne 800 metre, Adliye Sarayı’na 800 metre, Zeugma Mozaik Müzesi’ne 3 kilometre ve Sanko Park AVM’ye 2 kilometre mesafede olup eşsiz konumu ile modern mimari yapısıyla, şehir manzarasıyla, profesyonel ofis hizmetleriyle yeni bir yaşama davet ediyor.”(gaziantepolusum.com)

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Okan Towers hizmete açıldı