Öğretmenler gününde Defa Life Hastanesinde Ameliyat oldu, Sağlığına Kavuştu

Öğretmenler gününde Defa Life Hastanesinde Ameliyat oldu,  Sağlığına Kavuştu

Fuat Şimşek Orta Okulu Matematik Öğretmeni Ahmet Aslan geçirdiği Bel Fıtığı ameliyatından sonra sağlığına kavuştuğunu, Ameliyatının Öğretmenler Günü’ne denk gelmesi nedeni ile çifte mutluluk yaşadığını söyledi.

 

Matematik Öğretmeni, Uzun zamandır bel fıtığı nedeni ile sağlık sorunları yaşadığını ve Defalife Hastanesi Beyin Omurilik ve sinir Cerrahisi Kliniği hekimi Op.Dr.İlhan Büyükbeşe’ye   ameliyat olmayı tercih ettiğini iletti.
Bel Fıtığı şikayetlerinin yaşam kalitesini olumsuz olarak etkilediğini  vurgulayan Defalife Hastanesi Beyin Omurilik ve sinir Cerrahisi Kliniği hekimi Op.Dr.İlhan Büyükbeşe, “Bugün Öğretmenler Günü. Bütün öğretmenlerimizin başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bugün hastamız Ahmet Aslan geçirdiği Bel Fıtığı ameliyatının 1. günü kendisini servise çıkarttık. Yarın taburcu edeceğiz, kısa bir dinlenmenin ardından periyodik olarak yapması gerekenler uygulandıktan sonra rutin hayatına sağlıklı bir şekilde devam edeceğini söyledi.


Hastasını serviste ziyaret ederek Öğretmenler gününü kutlayan Op.Dr.İlhan Büyükbeşe çiçek hastasına çiçek taktim etti.
Büyükbeşe;
Bel ağrılarının görmezlikten gelinmemesini ve bu tazr şikayetleri olan kişilerin düzenli olarak kontrollerini  yaptırmasını öneriyor,. En ufak bir şikayetimiz olduğunda mutlaka bir hekime başvuralım” ifadelerini kullandı.