MUHTEŞEM BİR KONGRENİN ARDINDAN

MUHTEŞEM BİR KONGRENİN ARDINDAN

Gaziantep Dişhekimleri Odası Başkanı Dr.Dt. M. Yücel ÖZBAŞ ; Sevgili meslektaşlarım, şubat aynıda bayrağı devralarak çalışmasına başladığımız 14. ÇUDİG kongresini 8-11 Aralık 2022 tarihinde Gaziantep Shimall Otelde gerçekleştirdik

 

Kongremizde birbirinden değerli, bilgilerini paylaşmaktan zevk alan, hepsi birbirinden mütevazi, tanımaktan onur duyduğum 16 hocamızın 12 bilimsel sunumu ile Ufkumuzu genişleterek mesleki bilgi dağarcığımızı arttırdık. 8 ve 11 aralık tarihlerindeki 8 kursumuzla da bilgi ve becerilerimizi arttırarak kongremizi başarıyla tamamladık. Kongremiz 76 SDE puanıyla kredilendirilmiştir. 

10 aralık tarihinde düzenlediğimiz Oğuz aksaç’ın sahne aldığı Gala gecesinde hem eğlendik hemde yoğun geçen bir kongrenin yorgunluğunu attık.

Kongrelere katılan meslektaşlarımız ve düzenleyen yöneticilerimiz, Kongremiz bilimsel içerik olarak, bölgesel olarak yapılan tüm programlardan çok daha donanımlı ve zengin içeriğe sahip olduğu ve çıtayı oldukça yükselttiğimiz konusunda hemfikirdi.

Kongrelerin değerini arttıran en büyük ögelerden biride hiç kuşkusuz katılımcılardır. İlk oturumdan son oturuma kadar kongre salonumuzu dolu tutan Katılımcılarımıza da mesleki bilgi ve becerilerini arttırmaya gösterdikleri önemden dolayı teşekkür ederiz.

Kongremizde Görev alan 4.sınıf öğrencisi 20 kişilik dev kadromuza da emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Bu kongremizi gerçekleştirirken, yükümüzü azaltan başta ana sponsorumuz Kral diş Deposu olmak üzere extra desteklerinden dolayı Gökçe dental, NTA implant, Adel dental ve diğer katılımcı firmalarımıza teşekkür ederiz.

Mekan olarak ev sahipliği yapan SHIMALL Otel ve Kongre merkezine uygun altyapı, güzel yemekleri ve güler yüzlü personelleri ile sorunsuz bir organizasyon geçirmemize olanak sağlamalarından dolayıda teşekkür ederiz.

Sonraki organizasyonlarda da böyle güzel etkinlikler yapabilmek dileğiyle başta yönetim kurulu üyelerim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. 

 



Anahtar Kelimeler: MUHTEŞEM KONGRENİN ARDINDAN