Mücadele Sadece Hastanede Verilmiyor!

Mücadele Sadece Hastanede Verilmiyor!

Gaziantep’te korona virüs salgınına yakalanıp tedavisi tamamlanan sağlık çalışanları, hastalara umut olmak için kolları sıvadı.

Gaziantep’te korona virüs salgınına yakalanıp tedavisi tamamlanan sağlık çalışanları, hastalara umut olmak için kolları sıvadı. Plazma bağışında bulunan sağlık personellerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, her alanda hayat kurtaran sağlık personellerine teşekkür etti.

 

 

Korona virüse yakalanıp tedavisi tamamlanan, Gaziantep’te görevli sağlık personelleri, pandemi ile mücadele eden vatandaşların bir kez daha umudu oldu. Kızılay Kan Merkezi’ne giden sağlık çalışanları, korona virüs ile mücadele eden hastalar için plazma bağışında bulundu. Hastalığın üzerinden belirli sürenin geçmesinin ardından görevlerine dönen sağlık personelleri hem görev başında can kurtardı hem de verdikleri plazmalar ile umut oldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, plazma bağışında bulunan sağlık personellerini ziyaret ederek ödüllendirdi. Müdür Tiryaki, sağlık personellerinin davranışının fedakarca olduğunu vurgulayarak, örnek teşkil etmesi gerektiğini belirtti. (gaziantepdogus/Nevre Duman)