MMT Hastaneleri Dr.Ekrem Karakaya'yı Andı

MMT Hastaneleri Dr.Ekrem Karakaya

Kardiyolog Dr. Ekrem Karakaya için Gaziantep MMT Amerikan Hastanesi, Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi, Tarsus MMT Hastaneleri, hastane bahçelerinde anma töreni düzenlendi.

Konya Şehir Hastanesi'nde görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kardiyolog Dr. Ekrem Karakaya için Gaziantep MMT Amerikan Hastanesi,Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi,Tarsus MMT Hastaneleri,hastane bahçelerinde anma töreni düzenlendi.

 


Anma töreninde konuşan Gaziantep MMT Amerikan Hastanesinden  Op. Dr. Ramazan Sürücü, sağlıkta şiddet yasasının bir an önce yürürlüğe girmesi gerektiğini belirterek Dr. Ekrem Karakaya'ya Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

 

 

Tarsus MMT Hastanesi Başhekimi Dr. Ozan Levent, "Okuyanın, hekimin, sağlık çalışanlarının itibarsızlaştırıldığı bir iklimde gerekli olan sert ve ivedi önlemlerin alınmadığı takdirde bu gidişin böyle devam edip gidecektir. Bu vesile ile Dr. Ekrem Karakaya'ya Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim" dedi.

 

 

 

Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi Başhekim Op. Dr. Atilla Karateke, binlerce insanın hayatını kurtarmaya çalışırken, bu uğurda bir meslektaşımızı daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sağlıkta şiddet yasasının bir an önce yürürlüğe girmesi gerektiğini belirterek Dr. Ekrem Karakaya'ya Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

 

 



Anahtar Kelimeler: Hastaneleri .Ekrem Karakaya'