Misafirin var Gaziantep

Misafirin var Gaziantep

Depremler de 7 üyesini kaybeden, birçok üyesi de enkaz altından kurtarılan Antakya Medeniyetler Korosu, 09 Mayıs 2023 Salı günü 19:30 da Shimall Deluxe Hotel & Kongre Merkezi’nde dayanışma konseri verecek.

 

Etkinliğin depremde yıkılan şehirlerde yaraların sarılması için dayanışma sergilemek hem de depremde hayatını kaybeden 7 koro sanatçısının ailelerine ve depremzede koro üyelerine destek olmak adına yapıldığı kaydedildi.

 

 

2007 yılında kurulan ve kadrosunda bir çok amatör sanatçının yer aldığı Antakya Medeniyetler Korosu’nun Kuruluş amacının, Hatay’ın kültürel zenginliğini ve hoşgörü kültürünü dünyaya tanıtmak, ülke ve dünya barışına katkıda bulunmak olduğu ifade edildi.

 

 

Antakya Medeniyetler Korosunun yaralarını bir nebze sarmakla beraber Antakya Kültür ve Sanat Merkezinin yapımının temellerini Gaziantep olarak üstlenmek. Etkinliğin bilet alt limiti 1000₺ lâkin dilerseniz daha yüksek  bir limit ile gece paylaşılacak şahıs ve şirket listesine dahil olabilirsiniz.

 

 

Antakya Medeniyetler Korosunun Dernek Hesabına açıklama kısmına “Misafirin Var Gaziantep ” notu yazılacak. Dekontu aşağıdaki telefona ilettiğinizde davetli listesine kaydınız yapılacaktır. İlginiz için teşekkürler.

 

Serhat KURT

0 532 334 66 73

 



Anahtar Kelimeler: Misafirin Gaziantep