Medicalpark Hastanesi’nin Etkinliğine Futbolculardan Duyarlı Davranış

Medicalpark Hastanesi’nin Etkinliğine  Futbolculardan Duyarlı Davranış

Gaziantep Medical Park Hastanesi’nin ‘3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’ etkinlikleri kapsamındaki programına katılarak organ bağışında bulunan futbolcular örnek davranışa imza atarak herkesi organ bağışı yapmaya davet etti.

Gaziantep Medical Park Hastanesi’nin ‘3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’ etkinlikleri kapsamındaki programına katılarak organ bağışında bulunan futbolcular örnek davranışa imza atarak herkesi organ bağışı yapmaya davet etti.

 

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle Gaziantep Medical Park Hastanesi’nin düzenlediği etkinliğe Gaziantep Futbol Kulübü futbolcularından kaptan Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Ulaş Zengin ve Raman Chibsah ile birlikte yardımcı antrenör Erdal Güneş katıldı.. Futbolculardan Günay, Ulaş ve Oğuz ile birlikte antrenör Güneş büyük duyarlılık göstererek organ bağışında bulundular.

 

Gaziantep Medical Park Hastanesi’nin ‘3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’ etkinlikleri kapsamındaki programına katılarak organ bağışında bulunan futbolcular örnek davranışa imza atarak herkesi organ bağışı yapmaya davet etti. Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, etkinliğine katılarak bağışta bulunan futbolcu ve teknik ekibe teşekkür etti.

 

ORGAN BAĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

 

Gaziantep Medical Park Hastanesi, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ile birlikte Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Erdal Güneş ile birlikte kaptan Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Ulaş Zengin ve Raman Chibsah’ın katıldığı programda organ bağışının önemine vurgu yaptılar...

 

FUTBOLCULARIMIZ ÖRNEK DAVRANIŞA İMZA ATTI

 

Aynı zamanda Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, “Bizim Gaziantep Futbol Kulübü olarak amacımız futbolcularımızı halk ve şehirle buluşturmak. Bu amaçla sosyal sorumluluk projesi anlamında Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak organ bağışı haftası nedeniyle futbolcularımızı davet ettik. Onlar da bizi kırmayarak etkinliğimize gelerek organlarını bağışladılar. Bu yüzden futbolcularımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK

 

Kendisinin de organ bağışı yaptığını söyleyen Gaziantep FK takım kaptanı Günay Güvenç, “Takım arkadaşlarımla beraber böyle bir etkinlikte yer aldığım için mutluyum. Organ bağışının önemi ile ilgili farkındalık oluşturmak istedik. Ben de bu kapsamda organlarımı bağışladım” diyerek büyük takdir topladı.