Liv Hospital Hemşireler Haftasını Kutladı

Liv Hospital Hemşireler Haftasını Kutladı

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası münasebetiyle Liv Hospital Gaziantep yöneticileri ve doktorları hemşirelerle bir araya geldi.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası münasebetiyle  Liv Hospital Gaziantep yöneticileri ve doktorları hemşirelerle bir araya geldi.

12-18 Mayıs Hemşireler haftası münasebetiyle düzenlenen programa Liv Hospital Gaziantep Başhekim Uzm. Dr. Fatih YENDİ, Başhekim Yard. Dr. Seyhan ÇAVUŞ, Başhemşire Nurdan KAPLAN, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Turgay DENİZ, Eğitim Hemşiresi Meltem KELEŞ, Hasta Hizmetleri Müdürü Yeşim YILMAZ ve hastane bünyesinde görev yapan hemşireler katıldı.

 

 


Proğramda konuşan hemşireliğin zorluğundan bahseden Liv Hospital Gaziantep Başhekimi Dr. Fatih YENDİ, "Hayatı kutsal bir emanet sayarak eşsiz bir fedakarlıkla insanımıza hizmet eden sağlık ailesinin en değerli varlıkları şüphesiz hemşirelerdir.Ödün vermeksizin sonsuz gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

 

 


Liv Hospital Gaziantep Başhemşiresi Nurdan KAPLAN; Hastane içinde düzenlenen programda meslektaşlarının hemşireler gününü  kutladı.Kısa bir açıklama yapan Başhemşire Kaplam,profesyonel anlamda hemşirelik yapan ,küçük dokunuşlarla mesleğimize büyük katkılar sunan,bu katkıları sunarken hep gülümseyen çok değerli meslektaşlarımın 12-18 Mayıs Hemşireler haftasını kutlarım dedi.