Kalp krizinden bir Doktorumuz daha vefat etti

Kalp krizinden bir Doktorumuz daha vefat etti

Dün saat 19.30 sıralarında çalıştığı hastanenin Aciline başvuran Hasan Furunkoyak'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Kalp hastası olan ve kalbinde pil bulunan Furunkoyak arkadaşlarının yoğun çabalarına rağmen kurtarılamadı.

 

Aydın’ın Efeler ilçesinde özel bir hastanede çalışan doktor Hasan Furunkoyak akşam saatlerinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Furunkoyak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve bir çocuk babası olan Furunkoyak’ın vefatı yakınlarını ve hastalarını yasa boğdu.                                                                           

 

BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Hastanemiz değerli doktorlarından Pratisyen Hekim Hasan FURUNKOYAK geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarımıza ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.                                             

Özel Medinova Hastanesi                    

 

   

                                                    

 

Aydın'ın Efeler ilçesinde hizmet veren bir özel hastanede Acil Serviste Pratisyen Hekimlik yapan Çineli Hasan Furunkoyak (40) hayatını kaybetti.
Dün saat 19.30 sıralarında rahatsızlandığını hissederek çalıştığı hastanenin Acil bölümüne başvuran Hasan Furunkoyak'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Kalp hastası olan ve kalbinde pil bulunan Furunkoyak mesai arkadaşlarının yoğun çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Furunkoyak'ın cenazesi defnedilmek üzere çalıştığı hastaneden uğurlanarak Çine'ye gönderildi.

Evli ve bir çocuk babası olan Furunkoyak'ın cenazesinin ikindi vakti Çine'nin Sarıoğlu Mahalle Camisinde kılınacak namazın ardından, Ormaniçi Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Furunkoyak'ın çalıştığı hastaneden yapılan açıklamada ise genç yaştaki mesai arkadaşlarının kaybından dolan dolayı derin üzüntü yaşandıklarını ifade edip ,keder ailesine baş sağlığı dilendi.   Sağlık Dünyası Dergisi olarak Allahtan rahmet yakınlarına meslektaşlarına başsağlığı dileriz



Anahtar Kelimeler: krizinden Doktorumuz vefat