Kahraman Ailesinin mutlu günü

Kahraman Ailesinin mutlu günü

Sağlık camiasının sevilen idarecilerinden Kenan Kahraman ile hemşire Seher Öz muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Özel sağlık camiasının sevilen idarecilerinden Kenan Kahraman ile hemşire Seher Öz’ün muhteşem nikah töreninde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu anneler günü nedeniyle damadın annesinin kınalı elini tüm anneler adına öptü ve anneler gününü kutladı. Başkan Tahmazoğlu’nun bu davranışı davetlilerden büyük alkış aldı.

 

Gaziantep’in saygın ve seçkin eşraflarından Kahraman ailesinin evlatları Kenan Kahraman, Öz ailesinin biricik kızları Seher Öz ile bu hafta sonu Bossan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan’ın bağevinde düzenlenen göz kamaştırıcı düğün ve nikah töreniyle dünya evine girdi.

 

Gazikent bölgesinde faaliyet gösteren Bossan Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan ve Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Mustafa Bostan’ın başdanışmanı olarak başarılı sağlık idareciliği yapan Kenan Kahraman ile sağlık camiasından hemşire Seher Öz’ün düğün törenine iş ve sağlık dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, akrabaları , sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’ NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

 

Kenan ve Seher Kahraman çiftinin  nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı.

 

Nikah öncesi damadın annesi Zarife Kahraman’ın kınalı elini gören Başkan Tahmazoğlu “Bugün Anneler günü bu nedenle damadın annesinin kınalı elini öpmek bize gurur verici” dedi.

 

Gelinin şahitliğini Hakan Öz ve Yüksel Rabia Önderoğlu, damadın şahitliğini Bossan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan yaptılar. 

 

Yeni çiftler nikah ve düğün töreninin ardından balayları için Kapadokya’ ya gittiler.

 

Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 



Anahtar Kelimeler: Kahraman Ailesinin mutlu