KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) kocaman bir aileye dönüştü.

KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı)  kocaman bir aileye dönüştü.

KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı); tüm ülkedeki  kadın hekimlerin birlikte oluşturduğu bu değerli vakıf 31 aralık 2018 de resmi olarak faaliyet göstermeye başladı.3 yıl gibi bir sürede kocaman bir aileye dönüştü.

KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı); tüm ülkedeki  kadın hekimlerin birlikte oluşturduğu bu değerli vakıf 31 aralık 2018 de resmi olarak faaliyet göstermeye başladı.3 yıl gibi bir sürede kocaman bir aileye dönüştü. Bugüne kadar ülkemiz genelinde 2000 den fazla öğrenciye bursa veren vakıf aynı zamanda değişik illerdeki devlet okullarında  300 e yakın robotik atölye, resim, sanat ve akıl oyunları sınıfları, kütüphaneler yaparak da eğitime her alanda desteğini devam ettirmektedir.

 

Bunlardan biri de Gazi şehrimizde Gaziantep KAHEV VİS grubu temsilcileri aracılığı ile Ali Küncülü Ortaokulunda yapıldı.

 

7 haziran 2022 tarihinde okul müdürü, öğretmenler ve Gaziantep KAHEV  üyesi doktorlarının katılımı ile robotik kodlama atölyesinin  açılışı gerçekleştirildi. Açılış da konuşma  yapan Dr. Tuğba ÖZTÜRKMEN; Kahev ‘in bir iyilik ,eğitim,toplum ve en önemlisi de bir kadın hareketi olduğunu,bu aile içinde yer almaktan onur ve gurur duyduklarını.eğitim adına yaptıkları faaliyetlerin her daim devam edeceğini belirtti.



EMEL ÖÇAL
28.02.2023 15:11:28
Yararlı dost bir kurum