Kadın Girişimciler Proje Üretecek

Kadın Girişimciler Proje Üretecek

Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Beril Özlem Leylek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek yapacakları projele

Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Beril Özlem Leylek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek yapacakları projeler hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

 

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kadına yönelik üretim, istihdam ve sosyal sorumluk projelerine destek verebileceklerini dile getirdiler.

 

Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Beril Özlem Leylek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

 

 

ÜRETİME DESTEĞE HAZIRIZ

 

Ziyarette konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, şeffaf yönetim anlayışı ile göreve gelen kadın yöneticileri tebrik etti. Vali Gül ‘’Gaziantep’te üreten ve çalışan kadınlarımıza ve onların bulundukları derneklere her türlü desteği vermeye hazırız. Kadının üretimde var olması, direk ekonomiye katkı sağlaması anlamındadır. Üreten ve istihdama katkı sağlayan herkese imkanlarımız ölçüsünde desteğe hazırız’’ dedi.

 

ÜRETEN KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’da GAGİKAD’ı kabulde yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar diledi. Fadıoğlu ‘’ Gaziantep üreterek büyüyen bir sanayi kenti. Burada üretimde kadın elinin olması ayrı bir güzellik katıyor. Biz belediye olarak birlikte projelere imza atmak isteriz . Bu anlamda da üreten kadınlarımızın her zaman yanındayız’’ dedi.

 

İYİ Kİ VARLAR

 

Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Beril Özlem Leylek’te Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek ‘’ Sayın Valimiz Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na desteklerinden dolayı yönetim olarak teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar. Onların desteğini alarak çok güzel projelere imza atacağımız ümit ediyorum’’ dedi.(gaziantepolusum)