İdareciden Doktora Darp İddiası!

İdareciden Doktora Darp İddiası!

Dr. Nihat Y. sosyal medya hesabından darp edildiğini iddia etti.

Dr. Nihat Y. şunları söyledi:

 

27 Mayıs Cuma günü haziran ayı için yıllık izin kullanmak adına başvuruda bulundum. Gerekli izin ve imzalari aldıktan sonra insan kaynaklarına başvurdum. Burda bana soze gelecek ay için başka bir hastaneye görevlendirmen çıkmış dendi>>

 

Bu yüzden izniniz iptal edilecek dendi. başhekim yardimcisi ile durumu görüşmek adına kendisinin imzalamis olduğu kağıt ile odasına girdim. elimdeki kağıdı zor kullanarak alıp yok etmeye çalıştı ve 'bu belgede sahtecilik var zaten iznin geçersiz' dedi.

 

Ben de elimden zorla almayacagini geri vermezse polsi aramak durumunda kalacağımi söylediğimde; 'hiç uzatma istersen bu işi sen zararlı çıkarsın' diye tehditte bulundu.

 

Belgede kaşesi olan doktorlardan birinin bugün hastanede olmadığını bu yüzden sahtecilik olduğunu ifade etti. ben de belgeyi kendisi dahil idari birimlerin imzaladığıni sahtecilik varsa benim suçum olmadığını kendisine ilettim.

 

Kendisi bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra acil servisten bana gelen aramada 'polisi karıştırma belgede sahtecilik falan ben ve idari amirimin başını yakacaksin biz mahkemelerde ugrasacagiz, gel aramızda çözelim' dendi>>

 

Ben ise kendisine Evrakta sahtecilik varsa benim suçum olmadığını ve polisi cagiracagimi söyledim. polis geldikten sonra karakola gidip ifademizi verdik ve mevzu bahis belge kişiden alınıp tarafıma teslim edildi.

 

Bugün nobetim olması nedeniyle gittiğim hastanede idari amirimle görüşüp istifa etmek istediğimi bildirmek için odasına gittim. aramızda görgü sınırları içerisinde bir iletişim devam ederken yaşadığım mobbingden dolayı istifa etmek istiyorum dedim.

 

Kendisi *burda mobbing yok, yalancı, çık odamdan' dedi. ayağa kalkıp kapıya yöneldim, ' size hakkımı heykel etmiyorum, iki cihanda pesinizde olsun, varsa hakkım colugunuzdan çıksın' dedim.

 

Kapıdan çıkmıştım ki peşimden koşup sol omuz ve gözüme bir yumruk attı, neye uğradigimi şaşırdım, herhangi bir fiziksel karşılık vermedim küfür veya hakaret içeren ifadeler kullanmadım.

 

Güvenlik ve polis istediğimi yüksek sesle söyledim. o sırada travma alanına başvurdum. darp raporu aldıktan sonra karakola başvurdum. olaylara tanık olan bir hasta yakını bir doktor arkadaşıma numarasini bırakıp şahit olmak istediğini söyledi.

 

Kendisi de benim herhangi bir hakaret ve küfür etmediğimi, fiziksel bir karşılık vermediğimi belirtti.

 

Bu hastanenin bu biriminde son 1 ayda 5-6 doktorun istifa etmesi ve edecek olmasının tesadüf olmadığı da ortadadir.bugüne kadar bu ülkede çalışan bir hekimdim, bundan sonra ilk fırsatta gitmek isteyen bir vatandaşım...



Anahtar Kelimeler: İdareciden Doktora İddiası!